Haftanın belli günlerini ilçelere ayırarak eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata kadar her alanda temaslarda bulunan, vatandaşla bire bir görüşmeye önem veren Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, bugünü de Bandırma'ya ayırdı. 

Güne, Bandırma, Erdek, Gönen, Manyas, Marmara, Susurluk'taki Kaymakamlık ve Nüfus Müdürlüklerindeki personele yönelik hizmet içi eğitim programıyla başlayan vali Şıldak, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Koyunculuk Araştırma Enstitüsü ile Enerjisa Bandırma Fen Lisesi ve deniz suyu soğutma sistemi ile Türkiye’nin verimli, çevreci santrallerinden biri konumunda ve önemli üretim kapasitesine sahip olan Bandırma Enerjisa Santralinde incelemede bulundu.

Vali Şıldak programında Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaretle devam etti. Şıldak, Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ve İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Serkan Kadir Keskin’in bulunduğu ziyarette hastanede bulunan vatandaşlar ve sağlık personeliyle bir araya geldi. Onlarla sohbet eden, acil şifalar dileyen Vali Şıldak, vatandaşa ilgili ve güler yüzle hizmet sunan personele teşekkür etti. 

Vali Hasan Şıldak programının devamında, tarım ve hayvancılık şehri olan Balıkesir’in hayvancılık alanındaki gelişimine katkı sağlayan  Koyunculuk Araştırma Enstitüsü’nü ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi aldığı Enstitü Müdürü Erdinç Veske’yi ziyaret eden Vali Şıldak yeni projeler geliştiren personele başarı dileklerinde bulundu.

Vali Şıldak Bandırma İlçesindeki programı kapsamında Enerjisa Doğalgaz Kombine Çevrim Enerji Santralini ziyaret etti. 

Vali Şıldak, üretim ve istihdam sağlama bakımından Balıkesir'in önde gelen ilçeleri arasına yer alan Bandırma'da deniz suyu soğutma sistemi ile yüksek enerji üretim kapasitesine sahip Bandırma Enerjisa Santralinde yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Şıldak daha sonra İlçenin işlek caddelerinden Şehit Süleymanbey Caddesi'de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal ile ziyaret ettileri esnafa hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Vali Şıldak vatandaşlarla sohbet etti. 

Bandırma İlçesindeki temaslarına Özel Royal Hastanesini ziyaretle devam eden Vali Şıldak, hastanede tedavi gören hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Vatandaşların sağlığına kavuşması için gayret gösteren hastane çalışanlarına başarılar diledi. 

Vali Şıldak, Bandırma İlçesinde son olarak öğrencilerle buluştu. Bandırma EnerjiSa Fen Lisesi Pansiyonunu ziyaret eden Şıldak, akşam yemeğinde bir araya geldigi öğrencilerle sohbet etti, derslerine düzenli çalışmaları tavsiyelerine bulundu.


Vali Bandırma'daki programını Enerjisa Bandırma Fen Lisesi Pansiyonundaki öğrencilerin akşam yemeğine eşlik ederek noktaladı. 

İlçede esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Vali Şıldak ile vatandaşlar arasındaki sıcak ve samimi diyalog dikkat çekti.

Editör: Haber Merkezi