KALBİ DURDU,
İSMAİL OK ÖLÜMDEN DÖNDÜ


BALIKESİR Milletvekili İsmail Ok, ölümden döndü. Ankara’da gribal rahatsızlığı nedeniyle özel bir hastaneye giden milletvekili İsmail Ok’un ani bir reaksiyon sonrasında kalbinin durduğu ve entübe edildiği öğrenildi. Hekimlerin müdahalesi sonrasında yeniden yaşama döndürülen "Allah’a çok şükür şu anda sağlığım gayet iyi durumda" açıklamasını yaptı.

Bir süre önce AK Parti saflarına katılan milletvekili İsmail Ok, sosyal medya hesabından, sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri şöyle anlattı:


KALBİ DURDU,
ENTÜBE EDİLDİ

30 Eylül Cuma günü gribal bir rahatsızlığım nedeniyle Ankara’da özel bir hastaneye gittim. Tedavim esnasında yaşanan ani reaksiyon ile kalbim durmuş ve entübe edilmişim.

Ailemin isteği üzerine cumartesi gecesinin ilk saatlerinde Ankara Şehir Hastanesi'ne naklim yapılmış ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmışım.


ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM
3 Ekim Pazartesi günü normal servise geçtim. Allah’a çok şükür şu anda sağlığım gayet iyi durumdadır.

DOKTORLARIYLA
BAŞKAN ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR

Tedavim süresince konuyu takip eden başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, son Başbakanımız Binali Yıldırım'a, Ak Parti Grup Başkanımız İsmet Yılmaz'a, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca'ya ve özellikle Balıkesir Ak Parti Milletvekilerimizin tamamına o zor gecede ailemi yalnız bırakmadıkları için sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Doktorlarımız başta olmak üzere bütün sağlık çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Allah’tan bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum."

Editör: Haber Merkezi