BALIKESİR SEFERBER

BALIKESİR'de Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği yardım kampanyalarına destek yağıyor. Yardımsever kişi ve kuruluşlar, belirlenen ihtiyaç kalemlerini satın alıp bağışlarını Balıkesir il merkezinde Avlu Yaşam Alanı, 75. Yıl Gençlik Merkezi, BAKOM, Hasan Can Kültür Merkezi, Balıkesir Kent Konseyi, Sabri Uğur Millet Kıraathanesi, Gaziosmanpaşa Arıklarlıoğlu Camii, 2. Gündoğan Mahallesi Hacı Hüseyin Camii vb. yerlere bırakarak Büyükşehir aracılığıyla depremzedelere göndererek yapıyor.

MEKTUPLAR GÖZ YAŞARTIYOR

Balıkesir Kent Konseyi binasının salonu vatandaşların getirdiği yardım paketleriyle dolup taşıyor. Görevlilerin ve gönüllülerin yaptığı tasnif işlemi sırasında, özellikle miniklerin gönderdiği bağış paketlerinden, göz yaşartan mektuplar ve notlar da çıkıyor.

SENİN ACIN, BENİM ACIM...

Her satırı en saf duygularla yazılan bu notlarda, güzel yürekli çocuklar, Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Şanlıurfa, Adana, Osmaniye, Malatya, Adıyaman, Diyarbakır ve Kilis'teki akranlarına “Senin Acın, Benim Acım. Birlikte iyileşeceğiz”, "Bu günler geçecek. Oyuncağımla oyna, mutlu ol. Geceleri uyurken ona sarıl; korkmazsın" , "Alan kişi bu zor günler geçecek. Biz hep sizin yanınızdayız. Sizi Seviyorum." vb. mesajları gönderiyor.

YUTKUNAMIYORUZ

Deprem bölgesine Balıkesir'den gönderilen yardım kolilerinden çıkan minik yavrularımızın mesajları duygulandırdı. İçişleri Bakanlığı'nın talebi üzerine gittiği deprem bölgesi Osmaniye'deki Koordinasyon Merkezinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, miniklerin yardım paketlerine bıraktığı notları "Yutkunamıyoruz.. Kocaman yüreğinizden öpüyorum." notunu düştü.

Annemin ak sütü gibi helal olsun

Miniklerin duygulandıran mesajlarını okuyanlar göz yaşlarına hakim olamadı.

Editör: Haber Merkezi