Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burak Boduroğlu ile birlikte çarşı merkezinde kar küreme çalışması yapan belediye ekiplerine yardımcı oldu.

Başkanlar kısa süreli kürek salladıktan sonra işçilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi!

Karesi Belediyesi, Balıkesir'i etkisi altına alan kar yağışı sebebiyle ilçe genelinde oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için karla mücadele çalışmalarını 7/24 sürdürürken, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan’da ekipleri yalnız bırakmıyor.

Başkan Orkan, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu ve MHP İlçe Başkanı Burak Boduroğlu ile birlikte çarşı merkezinde kar küreme çalışması yapan belediye ekiplerine yardımcı oldu. Ellerine kürek alan başkanlar işyerinin yoğun olduğu Mekik Sokak’ta kar küreme çalışmalarına katıldı.

KARESİ’DE EKİP SAYISI ARTTIRILDI

Balıkesir’in 2 gündür yoğun bir kar yaşığı ile karşı karşıya olduğunu belirten Başkan Orkan, kırsal mahallelerde kar yoğunluğunun 1 metreyi bulduğunu söyledi. Karesi Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını kesintisiz sürdürdüğünü ifade eden Orkan, “Lise yıllarımızdan beri bu kadar yoğun kar yağışı görmemiştim. Bugün kırsal mahallelerimizde 7 ekibimiz görev yapıyor. Merkezde ise Adnan Menderes, Kuvayi Milliye, Paşaalanı, TOKİ gibi mahallelerimizde de devamlı çalışan ekiplerimiz var. Öncelikle ana arterleri temizliyoruz. Bu gece beklenen dona karşıda tedbir amaçlı, halkımızın yoğun olarak kullandığı geçiş yerlerinde kar küreme çalışmaları yapıyoruz. Bunu yaparken de AK Parti MHP ilçe başkanları ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Bizlere destek oldular. Karesi’de yaşamanın farkı olması lazım. O farkı yaşatmak istiyoruz. Sıkıntılı süreci hep birlikte atlatacağız. Kar zorluk yaşatıyor ama karın bereket olduğunu da unutmayalım. Daha iyi ve güzel bir Karesi istiyoruz. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi