KUVAYİ Milliye Şehri Balıkesir, Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yıkıcı dehremin yaralarını sarmak amacıyla tam bir seferberlik ruhuyla çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ile Büyükşehir Belediye BaşkanıYücel Yılmaz koordinatör olarak görevlendirildikleri Osmaniye'de 7/24 çalışırarak ekipleri yönlendirirken, yardımların devam ettiği bölgeye destek amaçlı ziyaretler sürüyor.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul da Osmaniye, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay'a giderek gözlemlerde bulundu, ilçeden gönderilen yardımların dağıtımlarını koordine etti. Kepsut Kaymakamı Harun Arslanargun da çalışmalara katıldı.

Cankul, Balıkesir Valimiz Sayın Hasan Şıldak ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz bölgedeki çalışmaları ilk andan itibaren acil ihtiyaçları ve yapılması gerekenleri koordine ettiler. Bizlerde yardım tırları ile Balıkesir olarak çalışmalara katıldık” dedi.

Deprem bölgesindeki çalışmaları sırasındaki gözlemlerini fotoğraflar eşliğinde paylaşan Vefalı Yurt Kepsut'un AK Partili Belediye Başkanı İsmail Cankul, "Burada iş çok ama devletimizin gücü daha fazla. İnşallah en kısa sürede hızla ayağa kalkacağız." ifadesini kullandı.

Cankul, birbirinden ilginç fotoğraf karelerini içeren paylaşımlarının altına şu notu düştü: 

“Milletimiz deprem bölgesinde gönül köprüleri kurdu, artık yaralar sarılıyor. Şimdi bizler de tüm gücümüz ile depremde zarar gören yerleşim yerlerini ekipman, personel ve tecrübe ile ayağa kaldıracağız. Burada iş çok ama devletimizin gücü daha fazla ve en kısa sürede kalıcı konutların temelleri atılacak inşallah. Çok şükür devletimiz tüm kademeleri ile sahada...

Seyyar Aş evlerinden, İş makinalarına kadar birçok alanda sürdürülen çalışmalar ile inşallah en kısa sürede hızla ayağa kalkacağız. Şimdi Osmaniye'deyiz, Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz Kırsal Hizmetler Daire Başkanı sayın Serkan Akça ve Kepsut Belediye Başkan Yrd. Feyzullah Uygur ile bölgede çalışmalara destek sağlıyoruz.”

Editör: Haber Merkezi