Balıkesir'de Münevver Ç'ya kezzap atarak, yüzü ve vücudunun yanmasına neden olan Nazmiye K.(25) Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun tamamlanmasının ardından adliyeye sevkedildi. Genç kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


25 yaşındaki Nazmiye K. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde kezzap attığını kabul ederken, neden kezzap attığını söylemedi. Emniyet Müdürlüğü'nden sağlık kontrolü için hastaneye götürülen Nazmiye K. soğukkanlılığı ile dikkat çekti ve gazetecilerin ısrarlı sorularını da yanıtsız bıraktı.
KEZZAP MAĞDURU SEVKEDİLDİ
Kezzap mağduru Münevver Çakıcı, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nden Bursa Tıp Fakültesi'ne sevkedildi.  Dün kezzap dehşetini yaşayan Savaş Ç. de eşi ile birlikte Bursa'ya gitti. Genç kadının gözünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya olduğu bildirildi. Balıkesir'in Bayat köyünde yaşayan genç kadının 5 yaşında özürlü bir çocuğunun olduğu öğrenildi.
YASAK AŞK İDDİASI
Öte yandan olayla ilgili çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Çakıcı ailesi gibi Bayat köyünde yaşayan ve onlarla komşu olan Nazmiye K.'nın da evli ve iki çocuk annesi olduğu bildirildi. Nazmiye K.'nın Polat Ç. ile yasak aşk yaşadığı, kocasının da bunu öğrenince boşanma davası açtığı iddia edildi.
Nazmiye K.'nın da bu olaydan Polat Ç.'nin yengesi Münevver Çakıcı'yı sorumlu tuttuğu kaydedildi. Ancak Nazmiye K. Emniyet'teki ifadesinde yasak aşk ilişkilerini kabul etmedi.
Genç kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Haber Merkezi