HAVRAN Belediye Başkanı Emin Ersoy, tüm yurdu yasa boğan asrın felaketinden sonra Havran halkının depremzedeler için yardım toplama merkezimize ulaştırdığı yardım malzemelerini bölgeye gönderdiği deprem bölgesine giderek çalışmalara katıldı.

Depremden etkilenen Osmaniye, Kadirli, Hatay, Reyhanlı ve Kırıkhan'da kurulan çadır kentleri Balıkesir Valisi  Hasan Şıldak, Balıkesir Ak Parti Milletvekili Mustafa Canbey ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Ersoy,  depremzede ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti, Havran'dan bölgeye yapılan yardımların dağıtımına katıldı.

Duygulanan ve göz yaşlarına hakim olamayan Başkan Ersoy, Bu büyük felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız. Bizler AFAD koordinasyonunda gece gündüz çalışıyoruz. İlimizin ve ilçemizin her türlü imkanını seferber ediyoruz. Havran halkı yaptıkları bağışlarla depremzedelerin yanında oluyor. Bu zor günleri de birlik ve beraberlik içinde aşacağız. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

HAVRAN'DAN HER GÜN 1 TIR

Havran'dan hemen hergün 1 tır dolusu erzak deprem bölgesine gönderiliyor.

Editör: Haber Merkezi