Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Duran, eski lunapark alanının otel ya da alışveriş merkezi olmasına karşı çıkan Belediye Başkanı İsmail Ok'a destek verdi. 
MHP İl Başkanı Duran, 15 gün önce çıktığı Almanya seyahati dönüşünde eski lunapark alanı ile ilgili açıklamada bulundu. Belediye Başkanı İsmail Ok ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Edip Uğur arasında tartışmaya sebep olan eski lunapark alanı ve eski hal binası konularını değerlendiren Mehmet Duran, Başkan Ok'un arkasında olduğu mesajını verdi. 
Mehmet Duran, "Eski hal binasının olduğu alanın meydan yapılmasına Anıtlar Kurulu izin vermedi. Edip Uğur Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı’dır. İktidarın Genel Başkan Yardımcısı’nın şehrin güzelleşmesi, büyümesi anlamında yerel yönetimlere yardımcı olması gerekir. Bu konuda da bizler kendisini eleştiriyoruz. Yapılacak olan 5 yıldızlı otel eski lunapark alanı için uygun değildir. Otel gibi gözüken ama aslında AVM projesi haline de gelebilecek bir durumdan söz ediliyor. AVM projesi yapılacaksa bile yeri eski lunapark alanı değil. Burası vatandaşların nefes alacağı bir yer. Orası otel ya da AVM olması durumunda park özelliğini kaybedecektir" dedi.
Editör: Haber Merkezi