BİRLİK Vakfı Balıkesir Şube Başkanı iken geçen yıl yakalandığı koronavirüs sebebiyle yaşamını yitiren Mustafa Akyan, için vefatının 1. yıl dönümünde Birlik Vakfı Balıkesir Şubesi bahçesinde anma programı düzenlendi. Programa, Akyan'ın eşi, çocukları, dostları ve sevenleri katıldı.

Balıkesir'in tanınmış simalarından Akyan için düzenlenen programda, Kur'an-ı Kerim okunarak ruhuna dualar gönderilirken aile fertleri ve sevenleri duygu dolu anlar yaşadı.

Birlik Vakfı Balıkesir Şubesi Başkanı Prof. Dr. Kerim Özdemir, hizmetlerini her zaman saygıyla anacakları Mustafa Akyan'ın unutulmayacağını söyledi.

Anma programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Gökçe Uygur, AK Parti Milletvekilleri Mustafa Canbey, Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, eski Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, Diyanet Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa Sağlık Sen Balıkesir Şube Başkanı Nihat Erzi, BAŞÖTKOP Başkanı Erol Çetin ve çok sayıda STK temsilcisiyle Akyan'ın yakınları katıldı.

Mevlid-i Şerif sonrası konuklara pilay-ayran ikramında bulunuldu

RENKLİ BİR KİŞİLİĞE SAHİPTİ


Balıkesir'de renkli bir kişiliğe sahip olan Mustafa Akyan, Birlik Vakfı Şube Başkanlığı yanı sıra Balıkesir Büyükşehir Belediyesi iştiraki BAGYAŞ Şirketinde Genel Müdür olarak görev yapmıştı.

@balikesirim

..

Editör: Haber Merkezi