EDREMİT Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Havran'da geçen yıl 10 Kasım'da uyuşturucu satıcıları ile girdiği çatışma sonucu şehit olan polis memuru Abdulkadir Güngör şehadetinin 1. yılında Balıkesir'de Mevlid-İ Şerif ve pilav hayrı ile anıldı.

Zağnos Paşa Camiinde Cuma namazı öncesi Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından vatandaşlara pilav ayran ikramı yapıldı. Vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizin ruhuna dualar edildi.

İl Emniyet Müdürü Hasan Onar'ın ev sahipliğindeki programa milletvekili Adil Çelik, Cumhuriyet Başsavcısı Abdülkadir Akın, Karesi Kaymakamı Metin Arslanbaş, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, Büyükşehir Başkanvekili Yasin Sağay, Balıkesir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir, ESOB Başkan Vekili Rıza Tekin, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Yusuf Hocaoğlu, daire müdürleri, STK temsilcileri, emniyet mensupları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Havanın da güzel olması Zağnos Paşa Camiinin dolup taşmasına neden oldu. Cuma namazını eda eden vatandaşlara pilav, ayran ve höşmerim ikram edildi. 

Editör: Haber Merkezi