KAHREDEN olay, Karesi ilçesinde faaliyet gösteren mobilya atölyesinde meydana geldi. Staj yapan, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon Bölümü son sınıf öğrencisi Emre Koç, çalıştığı sırada henüz bilinmeyen nedenle devrilen suntaların altında kaldı. 

Çalışanların haber vermesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri talihsiz öğrencinin, hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ve savcılık olay yerinde inceleme yaptı. Mobilya atölyesi işletmecisi K.I. ifadesine başvurulmak üzere gözaltına aldı.

Acı haber aileyi yıktı, okul ise matem havasına büründü.

GÖZ YAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Emre Koç, 17 yaşında ve Balıkesir Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Dekorasyon Bölümü öğrencisiydi. Staj yaptığı mobilya atölyesinde üzerine suntaların devrilmesi sonucu hayatını kaybetti. Son sınıf öğrencisi Emre'nin cenazesi Altıüylel7ün Kılcılar köyünde toprağa verildi. Ağıtların yakıldı törene Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da katılarak ailenin acısını paylaştı.

AİLEDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM

Talihsiz Emre'nin yakını olan bir kadın;
"Bu Amcamın kızının çocuğu! Böyle birşey nasıl olabilir aklım almıyor #Reis #RTE Okulu O Fabrikaya Staj İçin Göndermiş Çocuğu Fabrika da İş Makinasinın Altında Nasıl Kalabilir Bu Yavrucak Nasıl ? #BALIKESİR deki bir fabrikada üzerine iş makinası nasıl devrilebilir kim açıklayacak bu durumu bize kim ??? " ifadelerini içeren paylaşımıyla yürekleri dağladı.

 

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi