Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümü 3. sınıf öğrencisi Balıkesirli Ecem Kiraz, geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. 

EPİLEPSİ HASTASIYDI

Epilepsi hastası olan Ecem Kiraz, kaldığı yurtta, bazı anlarda olduğu gibi yine kriz geçirdi. Arkadaşları ve yurt yetkilileri 112'yi aradı. Hastaneye kaldırılan 20 yaşındaki öğrenci, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

DİLİ NEFES BORUSUNU TIKADI

Ecem Kiraz'ın geçirdiği nöbet sırasında dilinin nefes borusunu tıkaması sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

İHMAL ve BİLGİSİZLİK

Ecem'in kaldığı yurt ile hastane arası 2 dakikaydı. İddialara göre ambulans 20 dakikada geldi. 

Epilepsi krizi sırasında bilinçli bir insan çıkıp müdahalede bulunup çenesini açarak bir süre dilini çekseydi Ecem Kiraz hayatta olacaktı. 

CENAZESİ GELDİ

Ankara'dan gelen acı haber, Ecem'in ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerini derinden yaraladı.

Genç kızın cenazesi Balıkesir'e getirildi. Bugün öğle vakti kılınan namazının ardından Çınarlıdere Mezarlığı'nda gözyaşı ve dualar eşliğnide toprağa verildi.

BAŞARILI BİR ÖĞRENCİYDİ

Ecem'in kahreden ölümü ailesiyle sevenlerini yasa büründürürken Ankara Balıkesirliler Derneği camiasına da matem havası yaşattı. 

Ecem Kiraz'ın başarılı ve saygılı bir ögrenci olduğunu anlatan Başkan Servet Camgöz olaydan büyük üzüntü duyduğunu söyledi.

GİDEN GERİ GELMİYOR!

Camgöz, "Gazi Hastanesinin tam karşısındaki yurda ambulansın 20 dakikada gelmesi, görevlilerin ilk hamleyi yapmaması üzücü, düşündürücü. Ama giden geri gelmez. Mekanı cennet olsun." Ifadeleriyle duygularını dile getirdi.


Ecem Kiraz, en son Ankara Balıkesirliler Derneği üyeleriyle beraber Balıkesir'in kurtuluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Anıtkabir'e çelenk sunum etkinliğinde yer almıştı.

Ecem Kiraz, Ankara Balıkesirliler Derneği'nde hemşerileriyle birlikte..

Merhumeye Allah'tan rahmet, kederli ailesiyle yakınlarına başsağlığı ve sabır dileriz.

Editör: Haber Merkezi