Balıkesir’de üreticiler DenizBank ve Tarım ve Köyişleri Bakanlığı’nın birlikte gerçekleştirdiği ‘3500 Köye 350 bin Kitap’ projesiyle bilgilenecek.

Tarım İl Müdürlüğü’nde görev yapan 27 Tarım Danışmanı’na 100’er kitaptan oluşan eğitim setleri dün Ticaret Borsa’sında törenle teslim edildi.

Tarım İl Müdürü Engin Sancı “Bu yıl 2.si yapılan kitap dağıtım töreni özel sektör ve Tarım İl müdürlüğümüzün güzel bir çalışması. Eğitim ve araştırmanın öneminin arttığı günümüzde sahada çalışan arkadaşlarımız yeni bilgileri üreticilerimize aktaracaklar” dedi.

DenizBank KOBİ ve Tarım Bankacılığı Marmara Bölge Satış Müdürü Gökhan Temotaş, Türk tarımına katkı sağlamayı amaç edinen bankalarının yeni ürün ve hizmetlerle çiftçinin yanında olmaya devam ettiğini söyledi.

Temotaş, “Tarım ve Köyişleri Bakanlığı ile DenizBank ‘3500 Köye 350 bin Kitap’ ulaştırarak yayınlanan 100 ayrı çeşitteki tarımsal içerikli kitapla üreticilerin daha bilinçli üretim yapmalarına ve daha yüksek verim almalarına katkı sağlamış olacak” dedi.

Kitap teslim törenine DenizBank Balıkesir Şube Müdürü Engin Aslan, İl Tarım Müdürlüğü yöneticileri ve Tarım Danışmanları katıldı.

Editör: Haber Merkezi