banner395

banner307

banner394

banner319

Vakıflar Bölge Müdürü Bahçecik'in asaleti geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde Gökhan Bahçecik dönemi resmen başladı. Geçen Şubat ayında Ankara'ya ataması yapılan Bahçecik, Balıkesir'e Bölge Müdürü olarak döndü.

GÜNCEL 01.11.2022, 08:15 01.11.2022, 21:40
Vakıflar Bölge Müdürü Bahçecik'in asaleti geldi

Bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan kararlar arasında Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürü ataması da bulunuyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzaladığı kararname ile Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nde Gökhan Bahçecik dönemi resmen başladı. 

Bahçecik, Balıkesir'de görev yaparken geçen Şubat ayında Ankara Vakıflar Bölge Yardımcısı olarak atanmıştı. Kırşehirli olan genç bürokrat, 6 ay sonra Balıkesir'e Bölge Müdürü olarak döndü.

CUMHURBAŞKANI ile BAKAN ve
GENEL MÜDÜRE TEŞEKKÜR ETTİ

Asaletini sosyal medya hesabından da duyuran Gökhan Bahçecik, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'a teşekkür etti.

balikesirim; Gökhan Bahçecik'i tebrik eder, başarılar diler.

Yorumlar (0)
Günün Anketi Tümü
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Hangi ittifak size daha çok güven veriyor?
Namaz Vakti 27 Mart 2023
İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Günün Karikatürü Tümü

Gelişmelerden Haberdar Olun

@