BALIKESİR, Dursunbey'den gelen acı haberle yasa büründü. Düğün için Balıkesir'e yola çıkan minibüsün Naipli yol ayrımında süt tankeriyle çarpışması sonucu kişinin öldüğü, 11 vatandaşımızın yaralandığı kazayla ilglii vali Hasan Şıldak, "Burada trafik yönünden, yol yönünden bir hata varsa bunları da inceleyeceğiz." dedi

Katliam gibi kazanın haberini alır almaz harekete geçerek olay yerine gelen Vali Şıldak, bölgede incelemelerde bulundu.

Vali Şıldak'a, Dursunbey Kaymakamı Rahmi Bulut ile İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı Albay Tarık Hekimoğlu eşlik etti.

Kazadan duydukları üzüntüyü ifade eden Şıldak, "Kazanın sebebi olarak yolun yağmurdan dolayı kaygan olması ve şerit ihlali görünüyor. Trafik ekiplerimiz ve jandarmamız gerekli incelemeleri yapıyor." dedi.

Ölen ve yaralanan vatandaşlarla ilgili devletin tüm imkanlarıyla seferber olduğuna dikkat çeken Vali Şıldak, şöyle konuştu: 

"Bütün ihtiyaçları giderilecek, tüm tedbirler gözden geçirilecek. Burada trafik yönünden, yol yönünden bir hata varsa bunları da inceleyeceğiz. Tüm trafik timlerimiz, jandarma, sağlık, UMKE ve AFAD ekiplerimiz görevinin başında. Şu an biz de hayatını kaybeden ve yaralananların yakınlarıyla ilgileniyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum." 

SON DURUMU AÇIKLADI
7 ÖLÜ, 11 YARALI VAR

Bu arada, olay yerindeki incelemeleri sonrasında Dursunbey'e giden Vali Hasan Şıldak, ilçedeki devlet hastanesinde tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti, yakınlarıyla görüşerek geçmiş olsun dileğide bulundu. Şıldak, kazada 7 vatandaşımızın yaşamını yitirdiğini ve 11 kişinin de hastanelerde tedavilerine devam edildiğnii bildirdi.

Şıldak, kazayla ilgili olarak sosyal medya platformundaki hesabından ilk bilgiyi böyle paylaştı.

Editör: Haber Merkezi