Koronavirüs tespit edilen ve bir süredir görev yaptığı hastanede tedavi altında olan Hemşire Tuğba Yüce Kuşdemir hayatını kaybetti.  Kanseri yenmeyi başaran Tuğba hemşirenin ani ölümü sevenleriyle sağlık camiasını yasa büründürdü.


 

35 YAŞINDA ve 2 ÇOCUK ANNESİYDİ
Atatürk Şehir Hastanesinde görev yapan Hemşire Tuğba Yüce Kuşdemir, yakınlarından bulaş olduğu korona virüs rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

KANSERİ YENDİ, VİRÜSE YENİLDİ

balıkesirim.net haber merkezinin derlediği bilgiye göre, Tuğba hemşire bir süre kanser tedavisi gördü.

Yakalandığı meme kanserine karşı verdiği sağlık savaşını kazanan Kuşdemir, kendini tamamen iyi hissettikten sonra görevine döndü.

Tuğba hemşire, korona virüs salgını ortaya çıkması üzerine kronik rahatsızlığı bulunduğu gerekçesiyle idari izinli sayılmıştı.

Evinde rahatsızlanarak görev yaptığı hastanede tedavi altına alınan Tuğba hemşire,korona virüse karşı mücadelesini kaybederek hayata veda etti.

HASTANEDE TÖREN
Evli ve 2 çocuk annesi 35 yaşındaki Kuşdemir için görev yaptığı hastanenin bahçesinde tören düzenlendi.

SAĞLIK CAMİASI YASTA
Başhekim Ozan Gökuç ile eşi Veysel Kuşdemir ve aile yakınlarının katıldığı törende İl Sağlık Müdürü Fevzi Yavuzyılmaz, "Personelimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve sağlık camiamıza başsağlığı ve sabır dileriz." mesajıyla duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

TABUTA TÜRK BAYRAĞI


Ölümüyle ailesi ve sağlık camiasını yasa büründüren Tuğba hemşirenin tabutuna Türk Bayrağı konuldu.Sağlık Müdürü Yavuzyılmaz ile Başhekim Gökuç son görevlerini böyle yerine getirdi.

Editör: Haber Merkezi