Savaştepe'de Belediye Başkanı Ali Koyuncu’nun kalp krizi geçirdiği yönündeki haberler, kentte büyük yankı uyandırdı.
CHP’li başkanın sevenleri ve hemşerileri başta olmak üzere birçok kişi haberi duyunca endişeye kapıldı. Balıkesir’deki bazı belediye başkanları sosyal medya hesaplarından üzüntülerini ifade ederek şifa dileklerini paylaştı.
Ancak günün ilerleyen saatlerinde gerçek ortaya çıktı: Başkan Koyuncu’nun kalp krizi geçirmediği, sağlık durumunun son derece iyi olduğu öğrenildi. balikesirim muhabirinin aktardığı bilgilere göre, olay şöyle gelişti:
SAĞLAM GELDİ,
PANİKLEYEREK ÇIKTI
Başkan Ali Koyuncu, dün akşam saatlerinde rutin sağlık kontrolü için Savaştepe Devlet Hastanesi’ne gitti. Burada çekilen elektrokardiyografi (EKG) sırasında doktorlar, Koyuncu’ya daha önce kalp krizi geçirip geçirmediğini sordu. Koyuncu, “Hayır” yanıtını vererek herhangi bir rahatsızlığı olmadığını ve kendini iyi hissettiğini belirtti. Doktorlar, EKG sonuçlarına bakarak kalp krizi geçirdiğinden şüphelendikleri Koyuncu’yu ileri tetkik için Balıkesir Şehir Hastanesi’ne sevk etti.
BALIKESİR'DEN
GÜLEREK AYRILDI
Balıkesir Şehir Hastanesi’nde yapılan detaylı tetkiklerin ardından Başkan Koyuncu’ya “turp gibi sağlam” olduğu müjdesi verildi. Bunun üzerine Koyuncu, rahat bir nefes alarak İzmir’e tatile gitti.
“Kalp krizi” iddialarının yayılmasının nedeni ise Savaştepe Devlet Hastanesi’ndeki EKG cihazının yetersizliği olarak açıklandı. Asılsız haberler kısa sürede yayılırken, sevenlerini endişelendiren bu durum, Koyuncu’nun sağlık durumunun iyi olduğunun anlaşılmasıyla yerini sevince bıraktı.
Savaştepe Belediye Başkanı Ali Koyuncu’nun sevenleri, kendisine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyor.
Ali Koyuncu Kimdir?
1981 yılında Balıkesir’in Savaştepe ilçesinde doğan Ali Koyuncu, ilkokul ve ortaokul eğitimini Savaştepe’de, lise öğrenimini ise Balıkesir Lisesi’nde tamamladı. Yalova Meslek Yüksekokulu Deniz ve Liman İşletme (İkinci Öğretim) Bölümü mezunu olan Koyuncu, 2003 yılında vatani görevini yerine getirdikten sonra Savaştepe’de ticaret hayatına başladı. Farklı sektörlerde ticari faaliyetlerde bulunan Koyuncu, evli ve üç kız çocuğu babasıdır.
Ali Koyuncu, 2024 yerel seçimlerinde CHP’den Savaştepe Belediye Başkanı seçilmiştir.
> Alper ÇOBANOĞLU | Savaştepe