BALIKESİR'de yapımına çeyrek asrı aşkın süre başlanan Balıkesir-Dursunbey arasındaki yol için Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'dan müjdeli haber geldi. Bahçavan, adı "ölün yolu"na dönüşen Kepsut-Dursunbey arasındaki bölümün 15 Mayıs'ta tamamlanacağı müjdesini verdi. 

Geçtiğimiz günlerde Balıkesir'i ziyaretinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na özel dosya verip söz alan başkan Bahçavan, ısrarlı takibini sürdürüyor.

Bahçavan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan vekili Yasin Sagay ve Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ile birlikte Dursunbey Sülmen bölgesi ve Naipler viyadüğü arasında bulunan yolda incelemelerde bulunduktan sonra şu müjdeli haberi verdi:  


"Yol genelinde talep ettiğimiz çalışmaları ve projeleri Bölge Müdürümüze bizzat sahada anlatma fırsatı bulduk. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Adil Karaismailoğlu'nun bizlere söz verdiği gibi inşallah yolumuz 15 Mayıs 2023 tarihine kadar, Kepsut Çevre yolunda devam eden çalışmaların olduğu bölüme bağlanarak tamamen duble olarak trafiğe açılmış olacak.

Altıeylül Belediye Meclisinden ilk oturum Altıeylül Belediye Meclisinden ilk oturum

İlgi ve alakaları için Bölge Müdürümüze ve Büyükşehir Belediye Başkan vekilimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum..."

Editör: Haber Merkezi