GÖNEN Belediye Başkanı İbrahim Palaz, Gönen Kent Konseyi Genel Kurul Toplantısına Katıldı.

Palaz "Kent Konseyleri kentin yaşamasında ve nefes almasında ciddi anlamda önem arzeder. Kentte yaşanan sıkıntıları, kentin ihtiyaçlarını ve çözüm yollarını geliştirecek ciddi bir kuruluştur. Kent Konseyimizde yer alan herkesin farklı dünya görüşleri ve siyasi farklılıkları ayrışma olarak değil zenginlik olarak görüyor ve bundan mutluluk duyuyorum.

Birlik ve beraberlik içinde şehrimize en güzel hizmetleri kazandırmak adına Gönen Belediyesi olarak kent konseyimizin tam destekçisi olacağız. Elimizi daima taşın altına koyarak şehrimizin geleceğine hep birlikte önemli yatırımlar geçekleştireceğimize inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; yeniden kent konseyi başkanı seçilen Doğan Ceylan başkanıma ve yönetim kurulu üyelerine bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum, genel kurulda alınan kararların konseyimize ve ilçemize hayırlara vesile olmasını diliyor hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. dedi.

İŞTE KONSEY YÖNETİMİ

Gönen Ömer Seyfettin Kültür Merkezi Konferans Salonundaki seçimde Doğan Ceylan konsey başkanı olurken, Yürütme Kurulu Üyeleri ise, Yeşim Burcuoğlu Bayrak, Naci Kahraman, İzzet Fuat Onar, Oktay Atıcıoğlu, Taner Şenoğlu, Kadir Akbulut, Fercan Özşahin, Mustafa Biçer, Aytek Çınar ve Ahmet Naci Güven'den oluştu.

Genel kurul sonrası yeniden güven tazeleyen başkan Doğan Ceylan, genel kurul üyelerine destek ve katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Ceylan" Şehrimize katma değer sağlayacak projeler üretmenin gayreti içerisinde olacağız. En büyük paydaşımız olan Belediye Başkanımız İbrahim Palaz'a yaşadığımız pandemi sıkıntılarına rağmen geçtiğimiz dönemde çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: Haber Merkezi