İvrindi, düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yılını büyük bir coşku ve gururla kutladı. Etkinlikler, Atatürk Anıtı’na çelenk sunularak başladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Kuva-yı Milliye kahramanları ve tüm şehitler rahmetle anıldı.

Balıkesir bu sabaha üç ayrı depremle uyandı
Balıkesir bu sabaha üç ayrı depremle uyandı
İçeriği Görüntüle

İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, “İvrindi ve tüm yurdu işgalden kurtaran aziz şehitlerimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun” dedi.

Kurtuluş etkinlikleri, Belediye tarafından düzenlenen ve binlerce kişinin katıldığı Sinan Akçıl konseriyle zirveye ulaştı. Vatandaşlar sevilen şarkılara hep birlikte eşlik ederek unutulmaz bir gece yaşadı.

Başkan Lapanta konser sonrası yaptığı paylaşımda, “Muhteşemdin İvrindi! Kurtuluş coşkusunu hep birlikte doyasıya yaşadık. Teşekkürler Sinan Akçıl, teşekkürler İvrindi!” ifadelerini kullandı.