BALIKESİR Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasındaki Avlu Alışveriş ve Yaşam Merkezi 2. Etabı bugünkü törenle açıldı.

Başkan Yücel Yılmaz kurdelayı AK Partili milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla birlikte kesti. İYİ Partili Susurluk'un Belediye Başkanı Nurettin Güney de Balıkesir'e değer katan projenin açılışındaki gurura ortak oldu. 

Ardından başkan Yücel Yılmaz ve beraberindekiler işyerlerini ziyaret etti, işletmecilere Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

AVLU'DA GÜLBEN COŞKUSU

Avlu açılışının gecesinde sahne alan Gülben Ergen, seslendirdiği şarkılarla izleyenleri mest etti.

Züleyha Ortak'ın öncesinde sahne aldığı konser sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, "Avlu 2. Etap açılışını Gülben Ergen ve Züleyha Ortak konserleri ile coşkulu bir şekilde kutladık. Sanatçılarımızın ve katılan tüm hemşehrilerimizin yüreğine sağlık." paylaşımını yaptı.

Balıkesir'i marka şehir yapma uğruna gecesini gündüzüne katan başkan Yücel Yılmaz, şehre değer katan projenin ikinci etabının hizmete girdiği bugünkü törenle gururluydu. Gülben Ergen konserinde mutluluğu gözlerine yansıyan Başkan Yılmaz,  "Şehrimizin marka değerini ve yaşam kalitesini yükselten Avlu 2. Etabın yapımını tamamlayarak büyük bir mutluluk ile açılışını gerçekleştirdik. Balıkesir'imizi geleceğe taşıyan örnek çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz. Hayırlı olsun." açıklamasını yaptı. 

Editör: Haber Merkezi