HER AN HER YERDE
KARŞINIZA ÇIKABİLİR

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, İstanbul'un üç katılı büyüklükteki topraklara sahip Kuvay-i Milliye şehrinde ayak basmadık yer bırakmadı. Onu her an bir fabrikada, bir köyde, bir tarlada, bir esnaf dükanında, hastanede, yaşlılar bakımevinde görebilirsiniz.

Her gününü dolu dolu geçiren Vali Şıldak, kamu kurum ve kuruluşlarının yanı sıra ilçeler ile kırsal mahallelere yaptığı sürpriz ziyaretleriyle de halkın gönlüne dokunurken, "Recep Yazıcoğlu gibi Vali..", "Ülkeye sizin gibi valiler gerek" dedirtiyor.

Vali Hasan Şıldak, son olarak Altıeylül İlçesine bağlı Meryemdere Mahallesine ziyaretinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Cuma namazını Mahalle camiinde kılan Şıldak çıkışta vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Vali Şıldak, vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi. Şıldak, bir ailenin mahallede vefat eden yakınları için düzenledikleri hayır yemeğine de katılarak, baş sağlığı ve hayrın kabul olması dileklerinde bulundu.

DEMİRYOLU İŞÇİLERİNE SÜRPRİZ

TCDD Balıkesir-İzmir hattında onarım çalışması yapan Demiryolları çalışanları Vali Şıldak'ı bir anda karşılarında gördüğünde önce şaşırdı, ardından duygulandı ve gururlandı.

ÜLKEYE SİZİN GİBİ VALİLER GEREK

Vali Şıldak, demiryolu işçilerine yaptığı ziyaret fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Vatandaşlar paylaşımın altına ilginç yorumlar bıraktı:

Vali Şıldak'ın Meyremdere köyü ziyaretlerini içeren paylaşlamının altına da bir vatandaş "Tam bir devlet adamı kıymetli şahsiyet Balıkesir’e velinimet iyi ki varsınız sayın valim" notunu düştü.

Editör: Haber Merkezi