Balıkesir Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği “Saç Bakımı ve Yapımı” kursu tamamlandı.
1. Sakarya mahallesinde bulunan ve Semt Konağı’nda gerçekleşen kurs sonunda, kursiyerler için düzenlenen sertifika törenine; kursiyerlerle yakınlarının yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mustafa Canseven, Müdür Yardımcısı İdris Kutluay ve Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ahmet İkiz de katıldı.
1 Aralık 2010 tarihinde başlayan ve 14 Haziran'da son bulan kurs toplam olarak 832 saat sürerken, kursa 13 kişi katıldı.
Halk Eğitim Merkezi Kurs Müdürü Canseven, katkılarından dolayı Balıkesir Belediyesi’ne teşekkür ederken, “Bu kurslarla geçen yıl olduğu gibi bu yıl da bir çok kişiye meslek edindirme imkanı sunmuş olduk. Kursiyerlerimiz, öğretmenlerimizin üstün gayretleri, kendi özverili çalışmalarının sonucu kurslarımızdan başarıyla mezun olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyorum. Ayrıca, verdiği destek için Balıkesir Belediyesi’ne de tekrar teşekkür ediyorum” dedi.
Daha sonra bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Yusuf Özenç, “Kursumuzu başarıyla bitiren kursiyerlerimiz bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. İnşallah, burada öğrendiklerini meslek hayatlarında en iyi şekilde uygulama imkanı bulacaklar, buna inanıyorum. Bu kurslarda Belediyemizin de katkılarının bulunması, bizim için de mutluluk ve gurur verici. Bu türden kursların önümüzdeki yılda da artarak süreceğine inanıyorum” diye konuştu.
Sertifikalarını alan öğrenciler, daha sonra kendi hazırladıkları yiyeceklerin ikramında bulundu.
Editör: Haber Merkezi