26. Kez kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda  (EMITT) Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de yerini aldı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuara katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir'in doğal güzelliklerini, kültürünü, tarihini, eşsiz sahillerini, turizm destinasyonları ve gastronomisini tüm dünyaya tanıttıklarını söyledi. 

BALIKESİR’E ÖDÜL 


Standıyla ve lezzetleriyle katılımcıların ilgisini çeken Büyükşehir Belediyesi, 'Destinasyonlar dalında tanıtım için bir araya gelerek en geniş, en etkin organizasyonu ve iş birliğini gerçekleştirerek fuarın başarısına katkıda bulunan 26.yıl Onur Ödülü 'nü aldı.

ŞEHİR TANITIM İÇİN KENETLENDİ


Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, Güney Marmara Kalkınma Ajansı, Ticaret Odası, Sanayi Odası, Ticaret Borsası, STK’lar gibi Balıkesir’in tüm dinamikleri birlik ve beraberlik içinde etkin bir şekilde şehrin tanıtımını gerçekleştiriyor.  

Peynir, zeytin ve ekmek çeşitleri, 30 çeşit ürünüyle meşhur Balıkesir Kahvaltısı, Coğrafi İşaretli ürünleri ile birbirinden güzel turizm destinasyonları hakkında da ziyaretçilere bilgiler aktarılıyor. (Haber: BBB Basın Bülteni)

Editör: Haber Merkezi