İzmir Çetesi isimli dizi filminin çekimlerine sezon arası veren Coşkun Yertekin Burç Film şirketi adına, 20 kişilik ekibi ile ünlü ‘Kaz Dağları Belgeseli’ çekimi için Edremit’e geldi.
Edremit’in ve Kaz Dağları’nın doğal güzelliklerini tanıtım amacı ile gelen ekip, çekimlere ilk başta Edremit Belediye Başkanı Av. Tuncay Kılıç’ı makamında ziyaret ederek başladı. Deneyimli ekibin Edremit ve Kaz Dağları ile ilgili tüm sorularını büyük bir samimiyet ve içtenlikle yanıtlayan Başkan Kılıç, ekibin titizlikle çalışmasından dolayı da tebriklerini iletti. Kılıç, Kaz Dağları ve Edremit hakkında bildiği ve araştırdığı tüm konular hakkında bilgi vermekten asla kaçınmayacağının altını çizerken, Edremit ve Körfez adına yapılacak her türlü programa da destek olacağını ve böyle çalışmalar için gelen herkese kapılarının açık olduğunu belirtti.
Başkan Kılıç’a kendilerine vermiş olduğu destek ve ilgiden dolayı teşekkürlerini sunan belgesel ekibi, Edremit’e ve Kaz Dağları’na gerçekten hayran kaldıklarını söylediler.   
Kaz Dağları’nın dünyanın sayılı oksijen üreten dağlarından biri olduğunu ve Kaz Dağlarını sadece kitaplardan okumakla yetinmeyip, gelip yakından görüp inceleyerek ölümsüzleştirmek istediklerinden bahsettiler. Keyifli bir çalışma olacağından emin olduklarını söyleyen ekip, Başkan Kılıç’a teşekkürlerini sunarak makamdan ayrıldılar.
Editör: Haber Merkezi