Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Ömür-Üreten Kadınları El Emeği Ürünleri Sergisini, kardeş belediye olan Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ile birlikte açtı.

Bir çok el emeği göz nuru ürünlerin bulunduğu serginin açılışında, Bursa CHP İl Başkanı İsmet Karaca, Balıkesir CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir İYİ PARTİ İl Başkanı Özlem Ural, Bursa CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Bursa İYİ PARTİ İlçe Başkanı Levent Öncü , Karacabey İYİ PARTİ İlçe Başkanı  Fatih Karabatı, Mustafakemalpaşa İYİ PARTİ İlçe Başkanı Teyfik Demir, Susurluk CHP İlçe Başkanı Ümit Bekir Barut, Susurluk İYİ PARTİ İlçe Başkanı İsmail Çakır, Belediye Meclis Üyeleri Ömer Öztürk, İsmail Şafak, Gürhan Cihan,  Bülent Anar, Kamil Gürel, Murat Kula, Kaya Kural, İrfan Filiz ve Başkan Yardımcısı Sibel Sarı  hazır bulundular. 

Açılış sonrası sergilenen ürünleri inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem ve Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, BALMEK sorumlusu Beste Boz’dan bilgi aldı. 

Belediye Başkanı Nurettin Güney; “Susurluklu kadınların kendi hayatları üzerinde söz sahibi olmaları, istihdama katılmaları, ekonomik ve sosyal yönden güçlenmeleri amacıyla başlattıkları ÖMÜR- ÜRETEN KADINLAR projesinin geldiği noktadan mutlu olduğunu ifade ederek, “Sergilenen ürünlerde kadın emeğinin ne kadar değerli olduğunu görüyoruz. Kadınlarımızın el emeği ile ürettikleri yöresel ürünler, hem şehrimizin tanıtımına katkı sağlayacak hem de kadınlarımıza gelir getirecektir. Sergide emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi