Marangozlar Odası'nın yenilenen hizmet binasının açılışında 1985 yılında meydana gelen uçak kazasında yaşamını yitiren oda üyeleri dualarla anıldı. Açılış sonrası pilav-ayran hayrı yapıldı.

Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası yeni hizmet binası törenle açıldı. Açılışta 1985 yılında meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybedenler de unutulmadı. Oda yönetimi her yıl, kaybettikleri meslektaşları için yaptığı pilav-ayran hayrını bu yılda  sürdürdü.

HİZMET BİNASI YENİLENDİ

Yeni hizmet binası açılışında konuşan Balıkesir Umum Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kamil Güler, 3 Mart'ta gerçekleşen genel kurul sonrası oda başkanlığı görevini teslim aldıklarını ifade ederek, bundan sonra öncelikle kendileri için önemli olan alt yapı çalışmalarına ağırlık verdiklerini belirterek, "Oda üyelerimize daha sağlıklı hizmet verebilmek için öncelikli olarak hizmet binamızın çok güzel olması gerekiyordu. Bizde esnafımıza, Balıkesir'imize, insanımıza yakışır şekilde hizmet binamızı düzenlemek için geçen sene çalışmalarına başladık. Kendi imkan ve bütçemizle burasını tamamladık. Buradan yönetim kurulunda bulunan arkadaşlarım ve esnafımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra salonumuzda üyelerimizi bilgilendirmek için toplantılar seminerler yapacağız. Mesleğimizi biraz daha ön plana çıkartmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Açılış için Balıkesir'e gelen Türkiye Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan, "Bugün Balıkesirli arkadaşlarımızla olmaktan son derece mutlu olduk. Yapılan hizmetleri gördükçe çok daha mutlu oldum. Güzel şeyler yapılmış emeği geçenlere, tüm yönetim kurulu üyeleri ve başta başkan olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah mübarek etsin ve güzel hizmetlere vesile kılsın" diye konuştu.

DUALARLA ANILDILAR

Kazada hayatını kaybeden 21 meslektaşları için mevlüt okutan oda yönetimi daha sonra pilav ayran hayrı düzenledi. Marangozlar Odası tarafından düzenlenen anma ve açılış törenine Türkiye Ağaç İşleri Federasyon Başkanı Ali Rıza Ercan başta olmak üzere, Balıkesir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Mesut Aşanel, Başkan Vekili Kazım Avcı, Esnaf Odaları başkanları, MHP İl Başkanı Mehmet Duran, CHP il Başkanı Muzaffer Mavuk, CHP Merkez İlçe Başkanı Yaşar Evci'nin yanı sıra çok sayıda oda üyesi ve esnaf katıldı.

> Otağ FIRINCIOĞULLARI 

Editör: Haber Merkezi