Balıkesir Valiliği ile Anatolia Group'un ortaklaşa düzenlediği "Balıkesir Tanıtım Günleri" etkinliğinin tanıtım toplantısı, Bandırma'da yapıldı.  
Anatolia Genel Koordinatörü Özgür Can Çelik, Bandırma Kaymakamlığı toplantı salonunda, Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 10-13 Ekim'de yapılacak fuar tanıtım çalışmaları konusunda bilgi verdi. Fuarda Balıkesir'in kültürel, tarihi, doğal ve turistik güzellikleriyle yöresel yemekleri, tarımsal ve hayvansal ürünlerinin tanıtılacağını belirten Çelik, yapılacak etkinlikler hakkında şunları kaydetti : 

"İlk gün yapılan açılış sonrası Balıkesir'e özgü, Bengi, Sema, Kafkas folklor gösterileri ve geleneksel Balıkesir gelinliklerinin sunulduğu defile yapılacak. Ayvalık, Bandırma, Dursunbey, Sındırgı, Edremit, Bigadiç, Gönen ve Kepsut Kaymakamlığı stantlarının etkinlikleri sunulacak. Kültür ve Turizm Bakanlığı İstanbul Devlet Türk Klasik Müzik Korosu sanatçısı Diler Türkan'dan eserler dinlenecek. Fuar folklor gösterileri, yöresel müzik dinletileri eşliğinde sona erecek ." 
Editör: Haber Merkezi