Hollywood gülüş tasarımı nedir sorusu özellikle gülümsediği zaman ortaya çıkan görüntüden memnun olmayanlara hitap eder. Bazen dişlerin arasındaki boşluklar bazen de diş etinin fazla görünmesi nedeniyle insanlar gülmekten çekinebilir. Böyle durumlarda insanlar, Hollywood gülüş tasarımı nedir sorusuna cevap aramaya başlar. Bu işlem, etkileyici bir gülüş için yapılan cerrahi ve estetik bir müdahaledir. Burada amaç standart bir gülüş tasarlamaktan ziyade hastanın ağız ve diş yapısına en uygun görüntüyü elde etmektir.

Hollywood gülüş tasarımında dişler ve diş eti bir uyum içerisinde olmalıdır. Dişlerin hem beyaz hem de orantılı bir yapıya sahip olması gerekir. Tüm bunlar sadece profesyonel bir hekim tarafından yapılacak müdahaleler ile sağlanır.

Hollywood Gülüş Tasarımı Nasıl Yapılır?

Hollywood gülüş tasarımının ilk aşaması ağız yapısının çeşitli dental görüntüleme teknikleri kullanılarak incelenmesidir. Bu noktada hastanın ağız yapısını benzetmek istediği Hollywood yıldızları da olabilir. Hasta, hekime nasıl bir gülüşe sahip olmak istediği hakkında bilgi verir. Hastanın durumuna göre aşağıdaki işlemler uygulanır:

  • Dudak dolgusu

  • Diş etindeki rahatsızlıkların giderilmesi

  • İmplant uygulaması

  • Ortodontik tedavilerin yapılması

  • Dişlere zirkonyum kaplama yapılması

  • Hastanın tercihine ya da işin durumuna göre seramik kaplama yapılması

  • Porselen ya da kompozit lamine uygulamaları

Hollywood gülüş tasarımı nedir diye merak edenlerin gerçekten istedikleri sonucu verebilecek bir klinikte tedavi olmasında fayda vardır.

Hollywood Gülüş Tasarımı Ne Kadar Dayanır?

Hollywood gülüş tasarımının dayanma süresi kişiye göre farklılaşabilir. Burada önemli olan kişinin ağız hijyenine ve bakımına dikkat etmesidir. Dişin yapısındaki şekilsel bozukluklar için yapılan müdahaleler kalıcı olur. Diş etleri işlem sırasında tedavi edilir. Ancak ağız bakımı yeterli olmadığı takdirde dişlerde çürrüme ve diş eti renginde bozulma ortaya çıkar.

Dudakta botoks işlemi yapıldıysa botoksun 6 ay-1 yıl gibi aralıklarla yenilenmesi gerekir. Dişlerdeki beyazlığın korunması için dişlerin düzenli olarak fırçalanması gerekir. Aynı zamanda diş ipi de kullanılmalıdır. Hekiminizin önerdiği aralıklarla gargara da kullanmalısınız. Sigara kullananlarda Hollywood gülüş tasarımının kalıcılığı daha az olabilir. Bu nedenle sigarayı bırakmakta fayda vardır.

Hollywood Gülüşü Öncesi ve Sonrasında Nasıl Farklar Vardır?

Hollywood gülüşü öncesi ve sonrasındaki farklar son derece belirgindir. Orantısız ve aralarında boşluklar bulunan dişler, yapılacak kaplama çalışmaları ile daha estetik bir görüntüye kavuşur. Doğru tedavi ile diş eti rengi daha sağlıklı olur. Hastanın talebine göre dudakta daha dolgun bir görüntü meydana getirilir. Gülerken diş etinin fazla görünmesi gibi bir sorun varsa buna yönelik müdahaleler de yapılır.

Hollywood Gülüşü Zararı Var mıdır?

Hollywood gülüşü zararı olmayan ve güvenilir bir işlemdir. Bu işlem sonrasında ağzınız ve dişleriniz daha sağlıklı olur ve daha güzel görünür. Hollywood gülüş tasarımı nedir diye araştırma yapanların endişelenmesini gerektirecek hiçbir durum yoktur.

Editör: Haber Merkezi