AK Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başkanımız Ramazan Demir ile yönetim kurulu üyemiz TSYD İl Temsilcisi H. Hilmi Duyar'ın ağırladığı Çelik, Basın Müzesini gezerek Türk Basınının geçmişinden bugününe nostaljik yolculuk yaptı.

Balıkesir'in sosyo-ekonomik konularının ele alındığı ziyarette Çelik, Organize Sanayi Bölgesi ve Balıkesir Üniversitesi'ndeki gelişmeler ile sağlıklı şehirleşme adına yapılan çalışmalar hakkında kısa bilgi paylaşımında bulundu.

Milletvekili Adil Çelik, yerel medyanın çözüm bekleyen konuları hakkında Gazeteciler Cemiyeti'nin kendisine rapor halinde sunduğu dosyayı ilgili kurumlara ulaştırarak takipçisi olduğunu belirtti.

Çalışan Gazeteciler Günü ile ilgili düşüncelerini ise Çelik şöyle dile getirdi:

"Halkın haber alma hakkıyla doğrudan bağlantılı olmayan ve kişilerin özel yaşamlarıyla ilgili konulara kafa yormayan, kalemlerini kiralamayan, tehdit, şantaj aracı olarak kullanmayan, ülkenin ve toplumun değerlerine yabancı olmayan, mağdurun, güçsüzün ve sesini duyuramayanların sesi olan, mesleği ilkelerine bağlı olarak sürdüren gazetecilerin önünde saygıyla eğiliyorum.

Mesleki ilkelerden ödün vermeden görevlerini ifa ederken, ülkemizin gelişmesine ve ilerlemesine, birlik ve beraberlik ikliminin güçlenmesine katkıda bulunan ilkeli gazete ve gazetecilere sahip çıkarak her zaman destekçisi olmayı sürdüreceğiz."

Editör: Haber Merkezi