Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) yönetim kurulu üyesi ve Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fehmi Erdem, 2024'ün felaketlerin yaşanmadığı, birlik ve beraberliğin güçleneceği bir yıl olmasını diledi.

Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın bayram mesajı Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş'ın bayram mesajı

Başkan Fehmi Erdem, yeni yıl mesajında, 2023'te Türkiye'nin adeta doğal afetlerle sınandığını belirterek, 6 Şubat'taki Kahramanmaraş merkezli depremlerden 11 ilin etkilendiğini ve farklı illerdeki sel ve su baskınlarının maddi ve manevi büyük kayıplara yol açtığını hatırlattı.

Söz konusu felaketlere karşı topyekun mücadele verildiğine, ülkece büyük bir dayanışma ruhuyla hareket edildiğine dikkati çeken Fehmi Erdem, şunları kaydetti:

ESOB-FEHMI_ERDEM

"Yeni yılda da bu birlikteliğimizi sürdürerek yaralarımızı sarıp yeniden ayağa kalkacağımıza inancımız tam. Yeni bir yıl, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar demektir. 2024'e girerken felaketlerin bir daha yaşanmamasını, birlik ve beraberliğimiz daha da güçlenerek sağlık ve huzurla yeni yıla kavuşmayı temenni ediyorum. Yeni yılın, ülkemiz ve milletimiz için sağlık, huzur, bereket ve güzelliklere vesile olmasını diliyorum. Tüm vatandaşlarımızın yeni yılını kutluyorum."

esob-yeni-yil

Editör: Macit ERMİŞ