MHP Balıkesir İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bir bayramlaşma töreni düzenledi. İl Başkanı Niyazi Tunç’un ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlik, Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine dönüştü.

Tören, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde, MHP İl Başkanlığı binasında yapıldı. Etkinliğe, MHP Balıkesir Milletvekili Ekrem Gökay Yüksel, AK Parti milletvekili Mustafa Canbey'in yanı sıra MHP ve AK Parti’nin önde gelen isimleri, çok sayıda partili ve Balıkesirli vatandaşlar katıldı.

Mehmet Aydemir 3 ayrı birime 3 başkan atadı
Mehmet Aydemir 3 ayrı birime 3 başkan atadı
İçeriği Görüntüle

İl Başkanı Tunç’tan Birlik Mesajı

Törende bir konuşma yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Niyazi Tunç, bayramların toplumsal dayanışma ve birlik açısından önemine değindi. Tunç, şu ifadeleri kullandı:

Tunc Niyazi Mhp

“Teşkilatımızın her kademesinden dava arkadaşlarımızla, Cumhur İttifakı’nın kıymetli temsilcileri ve hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Birliğimiz daim olsun.”

Canbey’den Güçlü Türkiye Vurgusu

Etkinliğe katılan AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey de bir konuşma yaparak, ittifakın hedeflerine dikkat çekti. Canbey, “Cumhur İttifakı olarak büyük ve güçlü Türkiye yolunda hedeflerimize birlik ve beraberlik içerisinde yürüyoruz,” dedi.

Bayramın Manevi Atmosferi Öne Çıktı

Kurban Bayramı’nın paylaşma ve yardımlaşma kültüründeki öneminin vurgulandığı etkinlikte bayramın getirdiği manevi atmosferde bir araya gelen partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Cumhur İttifakı’nın Gücü Sergilendi

Balıkesir’deki bu bayramlaşma töreni, Cumhur İttifakı’nın ildeki gücünü ve dayanışmasını bir kez daha gözler önüne serdi.

▪️Hidayet HAYAT