Farklı ortamlarda kullanıma uygun farklı uzun elbise modelleri bulunmaktadır. Bu modeller benzersiz özellikleri ile ayırt edilir. Bazı modeller vücut şekline göre farklı şekillere sahiptir. Dar ya da geniş kalıplar bu kıyafetlerin ana hattını belirleyen unsurlardan biridir. Askılı uzun elbise tel sütyenli bir model olduğu için daha rahat ve sıkı bir şekilde ayağa kalkabilirsiniz. Bu modellerin çok ince askılı versiyonları da mevcuttur. Volan seçenekleri tasarımı ve deseni sayesinde oldukça şık görünmektedir.

Yırtmaçlı Uzun Elbise Modelleri

En popüler modellerden biri yırtmaçlı uzun elbise seçeneğidir. Bu modeller çok şık görünüyor ve tasarımları nedeniyle modern. Kolsuz uzun elbise modelleri Sonbahar ve kış aylarında müşteriler tarafından yaygın olarak kullanılmaktadır. Marka bu modelleri kolsuz da üretmektedir. Yaz sezonunda müşterilerine yeni ve yaratıcı tasarımlar sunmaktadır. Bu kolsuz varyasyonlar çok zarif ve şık görünüyor.

Kolsuz Uzun Elbise Modelleri Nelerdir?

Bu modellere ek olarak kısa kollu uzun elbise modelleri de yapılmakta ve oldukça sık tercih edilmektedir. Farklı şekillerde yapılan bir diğer model ise dar uzun elbise. Dar formları nedeniyle bu modeller vücuda çok iyi oturur. Bu ve daha birçok olumlu özelliği sayesinde yılın her döneminde bayan müşterilerin sıklıkla satın aldığı bir giyim modeli haline gelmektedir. https://www.roman.com.tr/uzun-elbise sitesinden uzun elbise modellerine ulaşabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi