Balıkesir'in "sağlık alanında güven merkezi" haline dönüşen 6 Eylül Tıp Merkezi'nin, İzmir Yolu üzerinde Adliye binası yanında yapımı tamamlanan hastanesinin açılışı dün yapıldı.

Hastanenin açılış kurdelesini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz ve hastanenin sahipleri Dr. Nezihi Burdurlu, Dr. Veysel Gökçe ve Dr. Gökçe'nin babası Tahir Gökçe birlikte yaptı.

Törende konuşan İl Sağlık Müdürü Hasan Yılmaz, “Bugün açılışını yaptığımız Özel Altı Eylül Hastanesi ile Balıkesir’deki özel hastane sayısı 6’ya yatak sayısı da 268’e yükseldi. Balıkesir’deki hastanelerde bulunan yatak sayımız da 3 bin 272'ye yükseldi” dedi.

"BALIKESİR ŞANSLI BİR İL"

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur da Balıkesir’de sağlık alanında güzel yatırımlar yapıldığını söyledi.

Uğur, "Balıkesir sağlık açısından şanslı bir il. Balıkesir’e 850 yataklı yeni şehir hastanesi yapılacak. Bigadiç, Dursunbey, Erdek ve Gönen’de de sağlık yatırımları olacak. Balıkesir’e üç yılda 300 milyon liralık yatırım yapılacak” diye konuştu.


"HEDEFİ BAŞARIYI İLERİYE TAŞIMAK"

6 Eylül Tıp Merkezi ve Hastane Başhekimi Doktor Veysel Gökçe, hizmet kalitesi açısından insan sağlığına bugüne kadar gösterdikleri özeni tıptaki son teknolojik donanıma sahip olan yeni hastanelerinde de başarıyla yürütmeyi hedeflediklerini kaydetti.

Hastanelerinin 40 yatak kapasiteli olduğunu açıklayan Gökçe, "Modern tıbbın her türlü donanımına sahip hastanemizde Kardiyoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Dahiliye, Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları, Kulak, Burun ve Boğaz hastalıkları, Nöroloji, Çocuk Hastalıkları, Beyin Cerrahisi, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Laboratuvar, Radyoloji üniteleri ve 4 ameliyathane ile sağlığınızın yanında olacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi