BGC Başkanı Ramazan Demir, göreve yeni başlayan Balıkesir Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin'i ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını diledi. Salgın ile mücadelede gece gündüz demeden hastaları sağlıklarına kavuşturmak için büyük özveriyle çalışan kahraman sağlık emekçilerine müdür Keskin şahsında teşekkür edip minnettar olduklarını ifade etti.

EN ETKİLİ SİLAH: MASKE+MESAFE

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren müdür Keskin, doğup büyüdüğü şehrine hizmet verecek olmanın heyecanını yaşadığını söyledi.  Pandemi süreciyle mücadelenin etkin şekilde sürdürüldüğünü belirten Dr. Keskin, yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınıyla ilgili artışlara değinerek Balıkesirlilerin tedbirlere uymasının önemine dikkat çekti. 
Keskin, özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın daha hassas davranmalarını ve zorunlu olmadıkça evden dışarı çıkmamalarını önerdi. Müdür Keskin, maske, mesafe ve hijyenin salgınla mücadelede en etkili silah olduğuna işaret etti. 

TIP FAKÜLTESİ'NE COVİD YOĞUN BAKIM

Covid-19 ile mücadelede sağlık teşkilatının tüm mensuplarıyla verdiği mücadeleye  vatandaşları da kurallara uyarak destek olmaya çağıran Sağlık Müdür Serkan Kadir Keskin, bir de müjdeli haber verdi.
Balıkesir Üniversitesi (BAUN) rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile görüşmelerinin ardından Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne "Covid Yoğun Bakım" kazandırıldığının bilgisini paylaşan Keskin, BAUN ile ilişki ve işbirliğini önemsediğini ifade etti. 
Keskin, hayırlısıyla Pandemi sürecinin bitmesinin ardından ise, ilimize yeni sağlık yatırımları kazandırılması amacıyla şehrin dinamikleriyle istişarelerde bulunarak yoğun mesai harcayacaklarını kaydetti. 

BGC'DEN BAŞARI DİLEĞİ 
ve SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR

BGC Başkanı Ramazan Demir ise, cemiyetin faaliyetleriyle hakkında bilgi aktardığı Dr. Keskin'e, "Balıkesir Manşetler" albüm/kitabı ise 15 Temmuz'u an be an yaşayan gazetecilerin o geceki gördüklerini kaleme aldığı "Kalkışma" kitabını hediye etti. Müdür Keskin'e görevinin hayırlı olması dileğinde bulanarak başarı diledi. Yeni tip koronavirüs salgınındaki fedakarca çalışmaları karşılığında tüm sağlık emekçilerine minnettar olduklarını söyledi.

BALIKESİRLİ MÜDÜR

İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamlayan ve 9 Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan  Uz. Dr. Serkan Kadir Keskin, Bilecik Sağlık Müdürü iken 20 Ekim 2020'deki kararname ile ilimize atanmış ve Bursa il müdürü olan Fevzi Yavuzyılmaz'dan 21 Ekim'de nöbeti teslim almıştı.

Editör: Haber Merkezi