CHP'nin Balıkesirli Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Ahmet Akın, bugün kentteki medya mensuplarıyla bir araya geldi.

İl Başkanı Serkan Sarı'ın eşlik ettiği parti binasındaki toplantıda Ahmet Akın, ülke gündemindeki konuları değerlendirdi.

"Gittiğimiz her yerde herkes erken seçim istiyor." diyen Ahmet Akın'a, gazeteciler seçimlere 3 yıl gibi süre bulunmasına rağmen Büyükşehir Belediyesini sordu.

Muhabirin yönelttiği "yine başkan adayı olacak mısınız?" şeklindeki sorusuna Akın, "bu benim tek başıma verebileceğim bir karar değil" karşılığını verdi. 

BALIKESİR TARIMI
CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, tarımın başkenti olarak bilinen Balıkesir'de  kooperatifçiliğin teşcvk edilmesini istedi.

Akın şöyle konuştu:

2Benim memleketim tarımın başkentidir. Onun için bu memleketin toprağı altındır. Bu toprağı değerlendirmeyi veya bu vizyonu ortaya koyacak ülkeyi ve şehri yönetenlerdir. Onun için bizim belediyelerimizde yaptığımız gibi kooperatif modelleriyle çiftçimizi ayağa kaldırmak zorundayız. Esnafımızı ayağa kaldırmak zorundayız."

.

Editör: Haber Merkezi