Balıkesir AK Parti Gençlik Kolları başkanı Hüseyin Murat Uysal ve yönetimi, AK Parti Sındırgı Gençlik Kolları başkanı Hasan Küçük ve yönetiminin yanı sıra Balıkesir geneli AK Parti ilçe gençlik kolları başkanları ve gençlik kolları üyeleri başkan Yavaş’ı makamında ziyaret etti. İlçeler arası kaynaşmanın arttırılması, turizmle gelişen Sındırgı’daki potansiyelin yerinde görülmesi amacıyla gerçekleştirilen gezi kapsamında mini ilçe turu ve belediye ziyareti gerçekleştirildi.

Sonrasında Eman Termal Otelde bir araya gelen heyet gençlik kolları çalışmaları ve gençlere yönelik projeler hakkında istişarelerde bulundular.

Geleceğe hazırlanmada en büyük işin gençlere ve kendilerini geliştirmelerine bağlı olduğunu belirten, AK gençliğin her bir neferinin ülkesi adına faydalı işler başaracağından emin olduğunu belirten Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Balıkesir Ak Parti Gençlik Kolları Başkanımız Hüseyin Murat Uysal ve beraberindeki İlçe Gençlik Kolları başkanlarımız ve yönetimini doğal şehir Sındırgımızda ağırladık. Bu tür ziyaretler istişare etmek, birbirimizi daha iyi tanımak ve düşüncelerimizi dile getirmek için önemli fırsatlar. Kendileri ile istişarelerde bulunduk. Gençliğe yönelik çalışmalarımız ve gerçekleştirilmesini istedikleri projelerimiz hakkında konuştuk. Ben inanıyorum ki Türk gençliği ülkemizi şahlandıracak önemli adımlara imza atıyor ve atmaya da devam edecek. Gelecek gençlerimizin elinde, bizler de onlardan umutluyuz. Görevimiz süresince onlara daha güzel bir gelecek hazırlamak, daha da gelişen bir ilçe bırakmak için çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi