AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran; AK Parti Savaştepe’de teşkilat buluşmasını gerçekleştirdi. AK Parti Savaştepe İlçe Teşkilatı tarafından meşalelerle ve büyük bir coşkuyla karşılanan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Savaştepe Gençlik Merkezi’ndeki buluşmada; Yüz Yüze Üye Ziyaretleri, Yeni Üye Çalışmaları, Sandık Bazlı Hane ziyaretleri ve gündem ile alakalı değerlendirmelerde bulunurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingle ilgili teşekkür tablosunu hediye etti.

AK PARTİ TAM KADRO SAVAŞTEPE’DEYDİ…

AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın ilçe ziyaretinde; Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, İl Başkanvekili Vahdettin Çiftçi, İl Seçim İşleri Başkanı Av. Yusuf Erarslan, İl STK Başkanı Bülent Yıldız, İl Sekreteri Abdullah Altıntaş, İl Tanıtım ve Medya Başkanı Hüseyin İlhan, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı, İl Yönetimi, İlçe Koordinatörleri, AK Parti Savaştepe İlçe Başkanı Muhittin Şengül, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Mahalle Başkanları ile Belediye Meclis Üyeleri hazır bulundu. AK Partili üyelerin yoğun katım gösterdiği toplantı muhteşem atmosferiyle görülmeye değerdi.

 “BALIKESİR’DE SANDIKLARDAN
ÇOK GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇIKACAĞIZ..”

AK Parti Savaştepe İlçe Teşkilatı’nın coşkulu karşılamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti Balıkesir İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Miting öncesi ve sonrası ile teşkilat içi Yüz yüze üye çalışmaları, Yeni Üye çalışmaları ve Sandık bazlı hane ziyaretleri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Başkan Başaran konuşmasında; “Dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, gönüldaşlarım, can dostlarım, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz. Çok kıymetli Savaştepe’liler 8 Ekim’de gerçekleştirdiğimiz o muhteşem miting sonrası Cumhurbaşkanımız bir çok konuşmasında Balıkesir mitinginden bahsederek bizlere teşekkür etti, taktirlerini iletti. Bizde sizlere gösterdiğiniz gayret ve samimiyetten dolayı teşekkür ediyoruz.

Önümüzde biliyorsunuz 2023 seçimleri var. Allah’ın izniyle hedefimiz olan 2023 seçimlerini kazanacağız ve Balıkesir’de sandıklardan çok güçlü bir şekilde çıkacağız.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar seçeceğiz, AK Parti’mizi tekrar iktidar yapacağız. İşte esas mutluluk o zaman, esas teşekkürü işte o zaman hak edeceğiz. Seçime 5 – 6 aylık bir zaman dilimimiz var. Sizler, bizim dava arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız, yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik kollarımız, mahalle başkanlarımız, sandık kurulu üyelerimiz, kısacası tüm üyelerimiz sahada basmadık yer, çalmadık kapı, girilmedik gönül, sıkılmadık el bırakmayacağız. Çalışmamız lazım ki, miting akşamında olduğu gibi gönül rahatlığıyla, gönül huzuru ile nasıl gülüyorsak, nasıl yorgunluğumuzu atmış isek, seçim akşamı da öyle mutlu olalım” dedi.

“MİLLETİMİZ SARAÇHANE’DE OYNANAN TİYATROYA İNANMIYOR.”

Son günler de 6’lı masanın İstanbul’daki Saraçhane Tiyatrosu’nu millet olarak şaşkınlıkla izlediklerini belirten AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Şimdi bakıyoruz bazıları zulme uğradık diyor ve seviniyorlar. Birbirlerine sarılıyorlar. Cumhurbaşkanı adayı çıkaramadıkları, birbirlerine karşı kayıkçı kavgası yaptıkları kişileri öne çıkararak milletimizi kandırmaya, aldatmaya çalışıyorlar. Şimdi soruyorum size. 6’lı masaya baktığınızda bir umut görüyor musunuz? Yok. Ama bize baktığında insanlarımız o umudu görüyor. AK Parti’ye inanıyor. Cumhurbaşkanımıza inanıyor. 20 yıldır yaptığımız, onların hayal bile edemedikleri hizmetleri milletimizin kullanımına sunduk. Ülkemizin refahını yükselttik. En küçük beldemizden Büyükşehirlerimize kadar bütün belediyelerimiz canla başla hizmet ve gönül belediyeciliği ile insanlarımıza hizmet etmeye devam ediyor. Yapamadığı zaman ise üzülüyor. Ama bu adamlarda yüz yok.

“ZEVK, SEFA PEŞİNDE KOŞANLAR BOŞUNA HAYAL KURMASINLAR”

Tarihin en başarısız belediye başkanı kendisini, hakaret ettiği insanlardan ceza görüyor ve bunu gülerek ve sevinerek karşılıyor. Bu da yetmezmiş gibi tarihin en başarılı belediye başkanıyla kendini kıyaslamaya kalkıyor. İşlediği suçtan gülerek mağduriyet çıkarmaya, medet ummaya, menfaat elde etmeye çalışıyor. Yazık ve günah. Bir şey yaptığın yok. Kar yağar meyhanedesin, yağmur yağar sel olur denizde tatildesin, gezmektesin. Memlekete hizmet noktasında bir çakılı çiven, üst üste koydun bir tuğla yok. Nerede sefa, nerede tatil, nerede eğlence oradasın. Zevk, sefa peşinde koşmaktan milletin derdiyle ilgilenmiyor, hizmet etmiyorsun. Ondan sonra da hakaret ettiğin fiilden dolayı verilen cezadan medet umuyorsun. Cumhurbaşkanı adayı olmak için kırk takla atıp, hayaller kuruyorsun. Yüce Türk Milleti bu tiyatroyu ve olanları görüyor. Ama biz sizin bu hayallerinizi 2023 seçimlerinde suya düşüreceğiz. Milletimiz size sandık önüne geldiğinde gereken cevabı verecek” dedi.

MUHİTTİN ŞENGÜL, “SAVAŞTEPE 2023 SEÇİMLERİNE HAZIR”

Parti içi çalışmalar hakkında da değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Yüz Yüze Üye ziyaretleri, Yeni Üye Çalışmaları ve Sandık Bazlı Hane çalışmaları konusunda teşkilat olarak yoğun bir çalışma programı gerçekleştirdiklerini söyledi. Ziyaretinden dolayı İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’a teşekkür eden AK Parti İlçe Başkanı Muhittin Şengül yaptığı konuşmada;
“8 Ekim’de Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için tüm teşkilatımızla büyük bir gayret gösterdik. Olumsuz hava koşullarına rağmen Cumhurbaşkanımızı Balıkesir’e yakışan bir şekilde karşıladık, bağrımıza bastık. Mitingimiz tüm Türkiye’de takdir topladı ve Cumhurbaşkanımız defalarca Balıkesir mitingimizden bahsederek teşekkür ve takdir etti. Cumhurbaşkanımızın takdirini almak teşkilatlar olarak bizleri çok mutlu etti ve gurur duyduk. Biliyoruz ki mitingten sonra malum 6’lı masanın morali çok bozuldu. Paniklediler. İnanıyorum ki teşkilatlar olarak üzerimize düşen görevi yerine getirecek ve bir kez daha rakiplerimizi 2023’te hezimete uğratacağız. Çünkü bizim başımızda bir dünya lideri, Müslüman coğrafyanın umudu, dik duran ve dünyaya ayar veren bir lider, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. 2023 seçimlerini çalışarak, yine kazanacağız. İl Başkanımıza bu değerli ziyaretlerinden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN ŞİMŞEK’TEN SAVAŞTEPE’YE TOKİ MÜJDESİ…

Savaştepe’ye yapılacak olan TOKİ Konutları müjdesi ile söz alan Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek, “TOKİ ile ilgili önemli gelişme yaşadık. Tarım ve Orman Bakanlığımız, TOKİ için müracaat ettiğimiz mera vasfındaki arazimiz için onayını verdi. Şuan herhangi bir engel kalmadı. Büyükşehir ile de görüşerek gerekenleri yaptık. Savaştepe TOKİ konutlarına inşallah hep beraber kavuşacağız. Ben şimdiden Savaştepe’mize hayırlı olsun diyorum. İnşallah 2023’ün başında, mart ve nisan gibi ilçe yolumuzu da bitirip artık Savaştepe’nin yol sorununu gündemimizden çıkarmak istiyoruz. Bunun haricinde Savaştepe’li gençlerimiz için temelini attığımız Kapalı Spor Salonumuzun inşaatı devam ediyor. Yine gençlerimiz için, “Bu memlekette yüzme bilmeyen kalmasın” sloganı ile yüzme havuzumuzun da projesini bitirip, temelini atıp hizmete sunacağız. 12 hekimli Toplum Sağlığı Merkezimizin yakında temelini atıyoruz. Biz hizmetlerimize devam ediyoruz. Biz bu hizmetleri yaparken gücümüzü teşkilatlarımızdan, İl Başkanımızdan, Milletvekillerimizden ve en önemlisi de Cumhurbaşkanımızdan alıyoruz. Ben hizmetlere devam diyorum ve toplantımızın hayırlara vesile olsun” dedi.

BAŞARAN ÖNCEKİ DÖNEM GÖREV YAPAN İLÇE BAŞKANLARINA HEDİYE VERDİ…

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Balıkesir’e Teşekkür” tablosunu İlçe Başkanı Şengül’e hediye etti. Savaştepe Belediye Başkanı Turhan Şimşek’in İl Başkanına hediyesinin ardından önceki dönem AK Parti’de görev yapan ilçe Başkanlarına İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran hediye taktiminde bulunarak, AK Davaya verdikleri hizmetlerden ve adanmışlıktan dolayı teşekkür etti. Toplantı yapılan istişare sohbetlerinin ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi