AK Parti'nin Balıkesir'deki en tercübeli ve ilimiz sosyo-ekonomik konumunu en iyi bilen isimleri arasındaki milletvekili Adil Çelik, kaybedilen İstanbul seçimlerinin ardından önemli bir konuya parmak bastı.
"Vakit, bizi buraya getiren insanımızla yıkılan gönül köprülerini yeniden inşa vaktidir." diyen Çelik, demoralize vaziyetteki partililere moral aşılayıp 'yeise düşmeyeceğiz" mesajı verdi.

BU UYARIYI DİKKATE ALMAK GEREK
Çelik, önceki seçimlerde oy vermiş insanların bu seçimde vermemesinin nedenlerini aranarak gereğinin yapılmasının elzem olduğunu böyledi.  Tecrübeli siyaset adamı Adil Çelik, "Aksi takdirde, siyasi tarihimizde yerini alan ANAP gibi DYP gibi partilerin akıbeti bizi beklemektedir. " uyarısında bulundu.

İşte Adil Çelik'in o mesajı:

DEMOKRASİ TAM DA BU..
"Değerli dostlar,
Acısıyla tatlısıyla bir seçimi geride bıraktık. Her şeyden önce seçmenin kararına saygı duymak boynumuzun borcudur. Ortada seçim sandığı varsa, kazanmak kadar kaybetmek ihtimali vardır; demokrasi tam da budur. Öyleyse bu seçimin kazananı Sayın Ekrem İMAMOĞLU’nu tebrik etmek, kendisine hayırlı hizmetler dilemek bizim vazifemizdir.

SEÇMENE 'NANKÖR' DEMEK YAKIŞMAZ
Öte yandan; daha önceki seçimlerde bize oy veren, gönül veren insanlar, eğer bu seçimde vermiyorsa, bunun nedenlerini  aramak, bulmak ve gereğini yapmak da elzemdir. Aksi takdirde, siyasi tarihimizde yerini alan ANAP gibi DYP gibi partilerin akıbeti bizi beklemektedir. Seçmene kızmak ya da nankör gibi ifadeler kullanmak hem yakışıksızdır hem de kendimizi inkar etmek olur.

GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Kurulduğu günden bu yana her seçimde başarıdan başarıya koşan AK PARTİ'miz, bu başarıları bu seçmenlerle kazanmıştır. Öyleyse şapkayı önümüze koyup muhasebe ve muhakeme zamanı gelmiştir. Vakit, bizi buraya getiren insanımızla yıkılan gönül köprülerini yeniden inşa vaktidir.

YEİSE DÜŞMEYECEĞİZ
Önümüzde eksiklerimizi tamamlayacak, yanlışlarımızı düzeltecek vakit ve imkan vardır. Alınan sonuç nedeni ile asla yeise düşmeyeceğiz, çalışmaya devam edeceğiz.
Aziz Milletimiz en büyük hakemdir ve her zaman en doğru kararı vermiştir, verecektir..."




 

Editör: Haber Merkezi