Önümüzdeki Mart 2019'da gerçekleşecek yerel seçimler öncesi MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, partililerini heyecanlandırdı.
AK Parti ile MHP'nin 24 Haziran'daki ittifakı yerel seçimlerde de devam ettireceğine ilişkin açıklamaların birbirini izlediği dönemde, Suat Par'ın mesajı "Balıkesir MHP'ye mi bırakılıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi. 


MESAJIYLA "PAR"LADI
Balıkesir'de Büyükşehir Belediye Başkanlığı başta olmak üzere 20 ilçe belediyesine partisi adına talip olan Par, sosyal medyayı salladı! 


BÜYÜKŞEHİR MHP'YE!
İl Başkanı Par, sosyal paylaşım sitesi facebooktaki kişisel sayfasından "BALIKESİR'DE TÜM BELEDİYELER MHP' YE YAKIŞIR..." mesajı attı. 


SOSYAL MEDYA YIKILDI
Par'ın mesajı kısa sürede yüzlerce beğeni aldı, 14 takipçisi paylaştı, 50'nin üzerinde yorum yapıldı.
"Yüreğinize sağlık Başkanım helal olsun.."
"Büyükşehir zaten bizdeydi ara verildi" vb. yorumlar yanında "Adaylar inşallah ülkücüden oluşur. Oluşmaz ise ne edeyim belediyeyi" ifadelerini paylaşım altına not düştü.
İŞTE O YORUMLARDAN BAZILARI

AK PARTİ İLE İTİFAK OLACAK MI?
İŞTE GENEL BAŞKANLARIN GÖRÜŞLERİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli:
"Biz 31 Mart 2019'a cumhurun ittifakının damga vurmasını istiyoruz. Zillet ittifakı hazırsa Cumhur İttifakı dünden hazır ve kararlıdır.." ifadesini kullanmıştı. 
Partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimlerde MHP ile ittifak için "Bu olursa iki partinin de gücünü artıracağına inanıyorum" demişti. 


 

Editör: Haber Merkezi