İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in kalp rahatsızlığı ve ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Haberi Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, twitter hesabındaki paylaşımla duyurdu.

Hastaneden yapılan açıklamada ise Meral Akşener’in hafif bir çarpıntı şikayeti ile başvurduğu, yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmediği, bugün taburcu edileceği bildirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, hastaneye giderek Akşener'e 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.  Kılıçdaroğlu,  "Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettim, gayet iyi kendisi. Yarından itibaren bu ülke için birlikte çalışmaya devam edeceğiz." açıklamasını yaptı. 

İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ ZORLU:
BİR SORUN TESPİT EDİLMEDİ

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın (bugün) taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız" ifadelerine yer verdi.

KALIN'DAN 'GEÇMİŞ OLSUN' PAYLAŞIMI
Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi