TÜRK siyaset tarihiyle ülkemizin 80li ve 90'lı yıllarına damgasını vuran Anavatan Partisi'nin Balıkesir'deki efsane isimleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

Anavatan'ın nefer isimlerinden İsmail Mercan'ın organize ettiği program Edremit yolu üzerindeki Balıkesir Köftecisinde geçekleşti.

Yemeğe, Balıkesir Belediye Başkanlığını iki dönem yapan Ziyaettin Tan'ın yanı sıra Rahmi Camcıoğlu, Sadık Çarıkçı, Mustafa Özer, Yalçın Bağdatlı, Metin Erdağ, Sadettin Ercan, Selçuk Savaş, Ramazan Demir, Faruk Kırdak, Rafet Tatoğlu, Münir Aykul. Tansel Tezcan, İsmail Ergüven ve İlhan Sezginsoy gibi ANAP'ın çeşitli kademelerinde görev üstlenmiş isimler katılarak hasret giderdi.

Balıkesir Belediye başkan adayı olduğu 1984'ten bu yana yol arkadaşlığı yaptığı isimlerle buluşmasında Ziyaettin Tan, kısa bir konuşma yaptı, 36 yıl önce başlayan yolculuğun bugün dostluğa dönüşerek devam ettiğini söyledi.

Eski günlerin yad edildiği ve Hakkın rahmetine kavuşan isimlerin sevgi ve saygıyla anıldığı yemeğin sonunda Balıkesir'in dünü, bugünü ve yarınları üzerine çeşitli konuların ele alınarak görüşlen paylaşıldı.

Editör: Haber Merkezi