Savaştepe ile başlayan, Kepsut, Susurluk ve Bigadiç'le devam eden “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” buluşmalarda halkın ilgisi AK Parti il başkanı Ekrem Başaran ile Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın yüzünü güldürüyor. 

Ak Parti Balıkesir İl Başkanlığı, “30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız” temalı İlçe ziyaretleri programlarına Kepsut ile devam etti. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, Ak Parti Balıkesir İl Yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Murat Uysal, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları Yönetimleri, İlçe Teşkilatı Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik kolları, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanlıklarının da dahil olduğu Ramazan ayı programının ikinci gününde yoğun bir program gerçekleştirildi.

İLÇE PROGRAMI YOĞUN GEÇTİ…

Kepsut Ramazan ayı programı Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran’ın teşkilat üyeleriyle birlikte öğle namazı ve Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul’u ziyaret etmesiyle başladı. Kepsut Belediyesi’nin ziyaretinin ardından Ak Parti Kepsut İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıyla ziyaret programı hakkında değerlendirme toplantısı yapıldı.

Sırasıyla; MHP Kepsut İlçe Başkanı Tuncer Kılınç, Kepsut Şoförler Odası Başkanı Selamettin Çakır, Kepsut Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Pehlivan, Esnaf ziyaretleri, Kepsut İlçe Kaymakamı Altay Karadağ, Kepsut İlçe Müftüsü Muharrem Dutar ve Kepsut Çuval Fabrikası Atea’nın sahibi Halil Yağız ve Kepsut’taki kanaat önderleri ziyaret edildi.

EKREM BAŞARAN: KEPSUT’TA ESNAFIMIZIN İLGİSİ BİZLERİ MUTLU ETTİ

Ziyaret programı çerçevesinde özellikle esnaf ziyaretleri esnasında, esnafın gösterdiği ilgi sonrası bir açıklama yapan Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, “Kurum ve Oda ziyaretlerimiz çok verimli geçti. Değerli bilgi paylaşımlarında bulunduk. Odalarımızdan gelen taleplerin çözümü noktasında kıymetli bir çalışma oldu. Kepsut’lu esnafımızın bizlere gösterdiği yakınlıktan ve samimiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Kepsut’ta esnaf ziyaretlerimizde şunu bir kez daha anlamış olduk. Milletimizin ve esnafımızın Ak Parti’ye duyduğu güveni. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu etti. 30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız ve yaşatacağız demiştik. Hamdolsun yaşıyoruz. Onun içindir ki; Ramazan-ı Şerife kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Bizler, Ak Parti Teşkilatları olarak Ramazan’da milletimizle bir olacağız, birlikte olacağız. Milletimizle hemhal olacağız. Bizler, Ramazan’ın bereketine inanıyoruz. Bunun içinde omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde olacağız. Kepsut’taki esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Ramazan-ı Şeriflerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR İFTAR TIR’INA BÜYÜK İLGİ GÖSTERİLDİ

İftar Programı öncesi ilçeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile birlikte esnaf ve kanaat önderlerinin ziyaretlerine devam edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin yemek TIR’ı ziyaret edilerek burada vatandaşlarla biraraya gelinerek, yemek servisi yapıldı. Her eve iftar yemeği gönderilirken, Kepsut’taki ihtiyaç sahiplerine Ramazan ayı Gıda yardımı Ak Parti İl Teşkilatı ve Büyükşehir Belediye Ekipleri tarafından koordineli şekilde dağıtımı gerçekleştirildi.

GENÇLERLE İFTAR, GÜNÜN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİ İDİ

Kepsut Mehmet Karabey Kültür Merkezi’nde Gençlerle birlikte iftar programı gerçekleştirildi. İftar programında gençlerin ilgisi ve enerjisi tüm salonu kapladı. Ak Parti İl Başkanı Dt. Ekrem Başaran, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul ve Ak Parti İl ve İlçe Teşkilatı ile Büyükşehir Belediyesi Daire amirleri ayrı ayrı gençlerin iftar masasına misafir oldular. Kurulan iftar sofrasında gençlerle yapılan sohbetler ve heyecan tüm salonda hissedildi.

MAHALLE ZİYARETLERİNDE DÖRDÜZ BEBEKLER, HERKESİ MUTLU ETTİ

İftar Programının ardından Teravih namazı için Hotaşlar Mahallesi’ne gidildi. Namaz sonrası Hotaşlar Mahallesi sakinleri ile güzel bir sohbet gerçekleştirildi. Ayrıca Hotaşlar Mahallesi’nde şehit ailesi ziyaretinin ardından Dördüz bebekler ziyaret edilerek aile ile sohbet edildi. Osmaniye Mahallesi’nin ziyaretinin ardından, Kepsut Belediyesi’nde yapılan değerlendirme toplantısı ile Ramazan programı sona erdi.

GİDİLMEDİK İLÇE KALMAYACAK

"30 gün Ramazan’ı 100 gün gibi yaşayacağız" mottosuyla başlayan program 26 Nisan'da Gömeç'le son bulacak.

Editör: Haber Merkezi