balikesirim.net kadrosunun deneyimli kalemi Nevzat Özpelitoğlu bugünkü yazısında "Belediyeleri arpalık haline dönüştüren Asalak saltanatına derhal dur denilmezse, milletimizin de bu saltanata göz yumanlara seçim sandığında dur diyebileceği unutulmamalıdır." hatırlatmasında bulunurken şu çarpıcı detayı paylaştı: 

"Ak Parti üst yönetimi en kısa zamanda Belediyeleri yakın takibe alıp Belediye kadrolarına karısını kızını eniştesini biraderini ve tüm akrabalarını yerleştiren asalakları tespit etmeli ve kangren olmaya başlayan bu yaraya derhal neşter vurmalıdır.

Bu adamlarda biraz vicdan olsa, biraz utanma ve arlanma olsa, biraz vebalden korksalar bu işlere tevessül edemezler. Ama adamlarda vicdan olmadığı gibi Allah korkusu da yok ki, kızını, abisini, teyzesini, kuzenini, bacanağını Vs. Belediye kadrolarına yerleştirebiliyorlar. Adeta ‘’yağma Hasan’ın böreği’’ veya ‘’Belediyelerin malı deniz yemeyen domuz’’ misali.(!)

Bunlar için liyakat, yetenek, bilgi, vasıf, şehrin veya ilçenin kalkınması hiç önemli değildir. Önemli olan; "Belediyeleri arpalık olarak kullanıp, çeşme akarken testilerini doldurmaktır.’’ Bunlar Belediyelerin ve Belediye Başkanlarının sırtında birer kamburdur. Belediye bütçesinden bir eve dört, beş maaş(!) Bunun adı soygun değilse nedir? 

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN

Editör: Haber Merkezi