AK Parti Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey şunları söyledi:
"CHP Balıkesir İl Başkanı Sn. Sarı, lütfen bir tartışmaya veya eleştiriye girmeden önce konu hakkında yeterli bilgi ve donanıma sahip olduğunuzdan emin olunuz.
Sizin Kamusal Hizmetler, Hizmet Üretim Aşamaları, Kamusal Hizmet Kurumları, Kamusal Kurumların Yetki ve Sorumluluk Sahaları konularındaki bilgi eksikliğinizi doğal karşıladığımı belirtmek istiyorum. Mesela bu açığı gidermek için EPDK’nın ne iş yaptığını ve Erdek’e nasıl katkı sunduğunu öğrenerek başlayabilirsiniz. 

Bununla birlikte lütfen kulaktan dolma, resmî bir belge veya evrağa dayanmayan bilgilerle vatandaşlarımızı yanlış yönde bilgilendirmeye çalışmayın.
Yazdıklarınıza cevap vermek isterdim ama gördüğüm kadarıyla doğalgaz hizmeti konusundan yeterli bilgiye sahip değilsiniz.
Öncelikle bu konuda halkımızı doğru bilgilendirmemiz lazım.
Şahsımla ilgili iddialarınıza zaten cevap vermiyorum. Balıkesirli hemşehrilerim beni sizden iyi tanır...
Sizi fazla yormayalım sadece bir sorumuz var.
1- Kazı ücreti diye birşey var mıdır? Eğer varsa bu nedir ve bu 4.400.000 TL’yi nasıl hesapladınız?"

SERKAN SARI NE DEMİŞTİ
CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Erdek ilçesine doğalgazın getirilişi nedeniyle partisinin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın'ın da katıldığı törene tepkiler gösterilmesi üzerine sosyal medya hesabından şu paylaşımı yapmıştı:


"Balıkesir’de AKP milletvekili olmuş ama Balıkesir’den haberi yok! Ankara’dan oturduğu yerden siyaset yapmaya çalışanlar, Siyaset bilgisayar başında iki satır yazı yazarak değil, halkı ile bir olup sokakta çalışarak yapılır. Neymiş Erdek’e gelen doğal gazı bunlar getirmiş. Aksa özel şirketinin yatırımı ve Erdek belediye başkanımızın gayreti ve çabası ile Erdek Belediyesi’nin şu ana kadar 4.400.000 tl kazı ücretinden feragat etmesi ile bu yatırım gelmiştir. Bu yatırımda ne AKP’nin ne de Büyükşehir’in bir lirası katkısı yoktur. Halkı kimin kandırdığı ortada. Yapılan bu hizmeti taktir edip teşekkür edeceğine,kendince eleştirmeye çalışıyor. Yazıkkk.... Yalan siyaseti kimin siyaseti bunu herkes görüyor. Şehrimizi halkını seven, halkının derdine dertlenen bizler bu şehri yöneteceğiz. Halkımızın dertlerine derman olacağız."


 

Editör: Haber Merkezi