TBMM’de Dışişleri Komisyonu ve Dijital Mecralar Komisyonu üyelikleri ile birlikte Akdeniz Parlamenter Asamblesi Türk Grubu Üyeliği bulunan Milletvekili Canbey yoğun Meclis çalışmalarının yanında AK Parti Genel Başkanvekili Yardımcısı olarak da görev yapıyor.

Geçtiğimiz hafta ülkemizi temsilen İtalya’ya giden Milletvekili Mustafa Canbey “Sınır Aşan Organize Suçla Mücadelenin Geleceği/Palermo Sözleşmesi” konulu toplantıya katıldı. Ziyarete ilişkin sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Canbey; “Akdeniz-PA Napoli Konferansı’nda BM Uluslararası Organize Suçlarla Mücadele Sözleşmeleri (Palermo Sözleşmesi) üzerine; İnsan Kaçakçılığı, Çevreyi Etkileyen Suçlar ile Bilgi ve Teknoloji Suçları konularında bir dizi toplantılar gerçekleştirdik.” dedi.

İtalya ziyareti dönüşünde ayağının tozuyla Genel Merkez adına Isparta ve Burdur teşkilatlarına eğitime giden Canbey, AK Parti teşkilatlarına “Siyasal İletişim ve Yeni Medya” konulu eğitimler verdi.

BİR GÜNDE DÖRT İLÇE ZİYARETİ

Burdur ve Isparta’nın ardından Balıkesir’e gelen Mustafa Canbey Dursunbey, Bigadiç, Altıeylül ve Karesi İlçelerinde yoğun ziyaretler gerçekleştirdi.

Dursunbey’de; Durabeyler, Mıcırlar, Odaköy, Delice, Süleler Mahallelerinde düzenlenen köy hayırlarına katılan Milletvekili Mustafa Canbey, “Dursunbey İlçemizin sıcak kanlı ve samimi sakinleriyle sohbet ettik. Köy hayırlarına katılarak hemşehrilerimizle hasret giderdik. Rabbim yaptığımız tüm hayırları kabul eylesin.” ifadelerini kullandı.

Dursunbey Odaköy ve Hamzacık göletlerinde incelemelerde bulunan Milletvekili Canbey “Yapımında büyük emeğimiz bulunan Dursunbey Hamzacık Göleti’ndeki ve Odaköy Göleti’ndeki çalışmaları yerinde inceledik. İnşallah göletlerimizin çalışmaları en kısa sürede bitecek ve Dursunbey'imizin verimli topraklarını suyla buluşturacağız.” dedi.

Bigadiç İlçesi Küçükyeni Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Canbey, geçtiğimiz yıl trafik kazasında vefat eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Veli Aycan'ın yıl mevlüdü münasebeti ile babası Şerif Aycan’a taziyede bulundu.

Günün ilerleyen saatlerinde Altıeylül Dişbudak Muhtarı Sezai Çakıcı’nın evine misafir olan Canbey, burada Altıeylül Muhtarları ile bir araya gelerek mahallelerin konuları üzerine sohbet etti.

Haftanın ilk gününde Karesi İlçesinde esnaf ziyareti yapan Milletvekili Mustafa Canbey, Küçük Sanayi Sitesi ve Zağnos Paşa Meydanı’nda esnafları ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Parti olarak tam kadro sahadayız. Vatandaşlarımıza ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyoruz. İnşallah 2023 seçimlerinde çok güçlü bir zaferle bu teveccühü taçlandıracağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi