TBMM 2023 Bütçe görüşmeleri sonrasında Balıkesir’e gelen AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey,  Sanayi Odası Başkanı  Nazmi Yarış’a ile Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ercan Kurter’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

 

ÜRETEREK BÜYÜYECEĞİZ

Geçen ayki genel kurulun ardından tekrardan başkan olarak seçilen Nazmi Yarış ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir’imizin üretim üssü olma hedefine ulaşması ve Türkiye Vizyonunu hayata geçirmek için sanayicimizle birlikte omuz omuza mücadelemizi sürdürüyoruz. Üreterek büyüyeceğiz” dedi.

Ortak akılla her işin üstesinden gelinebileceğinin altını çizen Milletvekili Mustafa Canbey; “Balıkesir sanayimizi üst seviyelere taşımak için bize düşen her ne var ise sanayicimiz ve odalarımız ile işbirliği içinde gereğini yapacağız, gayretimizi sürdüreceğiz. Bu vesileyle, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı olarak seçilen Nazmi Yarış ve ekibine yeni dönemde hayırlı çalışmalar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Nazmi Yarış da Milletvekili Mustafa Canbey’e teşekkür etti.

 

EĞİTİM-BİR-SEN,
BÜYÜK VE GÜÇLÜ TÜRKİYE İDEALİNİ BENİMSEMİŞTİR

BSO ziyaretinin ardından Eğitim-Bir-Sen Bir Nolu Şubesini ziyaret eden Milletvekili Canbey, hizmet bayrağını devralan Ercan Kurter ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Eğitim-Bir-Sen’in büyük ve güçlü Türkiye idealini benimsediğini söyleyen Milletvekili Mustafa Canbey; “Eğitim-Bir-Sen ülkemizin içerisinden geçtiği her türlü anti demokratik süreçlerde ülkesi, milleti ve mili iradenin yanında yer alarak yönünü ve duruşunu hep sabit tutmuştur. Bu sebeple milli duruş sergileyen tüm sivil toplum kuruluşlarımızın her daim yanındayız. Geçtiğimiz ay olağan genel kurulunda yapılan seçimle başkan olarak seçilen Ercan Kurter ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, bayrağı devreden Mehmet Çabuk'a ve ekibine emekleri için teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi