Dursunbey, Gönen, Gömeç, Edremit ve Ayvalık’ta ziyaretler yapan Milletvekili Belgin Uygur ilçe başkanlıklarını ziyaret etti, ilçe teşkilatlarıyla ve mahalle başkanlarıyla toplantılar yaptı. Teşkilat toplantılarında AK Parti’nin 20 yılda yaptığı yatırımları anlatan Uygur, teşkilatla 2023’e doğru yürürken çalışmaları ile ilgili istişare etti.

İlçe teşkilatları ile birlikte kapı kapı gezen; STK ‘ları, kooperatifleri, dernekleri ziyaret eden Uygur, üye ziyaretleri, yaşlı ve hasta ziyaretleri, esnaf ve vatandaş ziyaretleri yaptı. Görüştüğü vatandaşların taleplerini dinledi.

Ziyaretleri ile ilgi olarak yaptığı değerlendirmede Milletvekili Uygur: “Meclisteki yoğun çalışma dönemimizi tamamladık. Meclis çalışırken de her hafta sonu Balıkesirimizde hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyorduk. Şimdi meclisin tatile girmesiyle Balıkesir programlarımıza hız verdik. Hemşehrilerimizle bir araya gelerek sohbet ediyoruz varsa taleplerini sorunlarını dinliyoruz.

Sorunların çözümü noktasında ilgili yerlere ileterek çözülmesine gayret gösteriyoruz. Hemşehrilerimiz bizi sevgiyle, muhabbetle bağrına basıyor. Bizler de onlar için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu çalışmaları gerçekleştirirken Balıkesir’imize de istihdam sağlayacak insanımızın huzuruna refahına mutluluğuna dokunacak yatırımlara yönelik projeleri de hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz.

Ülkemizin maruz kaldığı bütün zorlukları çok şükür milletimizin desteği ve güveniyle bertaraf ettik ve etmeye devam ediyoruz. Yine milletimizin desteği ve güveniyle 2023 hedeflerimize de birlik beraberlik içinde ulaşacağız inşallah.

Bizler büyük AK Parti ailesi olarak bütün kademelerimizle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımız doğrultusunda milletimiz için daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Özverili çalışmaları için teşkilatımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi