“Saadet Sahada” buluşmaları tüm hızıyla sürüyor. Saadet Sahada Balıkesir programları kapsamında Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Eğitim Başkanı Ersan BİLGİN ve beraberindeki heyet güne KÜÇÜKSAN’da başladı.

Saadet Partisi Balıkesir İl Başkanı Abdülkadir DURMAZ, İl Başkan Yardımcıları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve İlçe Başkanları ile birlikte KÜÇÜKSAN’a gelen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan BİLGİN; önce sabah çorbasında sanayici esnafıyla bir araya geldi.

Saadet Partisi’nin küçük ve orta ölçekli esnaflar için hazırladığı ekonomi ve kalkınma planlarını anlatan Bilgin akabinde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf ziyaretleri sonrasında Saadet Partisi heyeti Umum Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BUMESO) Başkanı Mehmet KUŞÇU ve yönetimini ziyaret etti. Başta ekonomi olmak üzere ülke ve dünya gündemine ilişkin konuların masaya yatırıldığı görüşmelerden sonra Saadet Partisi heyeti sanayi sitesinde esnaf ziyaretlerine devam etti.

BALIKESİR’DEN MİLLETVEKİLİ ÇIKABİLİR

Ziyaretler esnasında bir soru üzerine seçimleri değerlendiren Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ersan BİLGİN şunları kaydetti:

“Öncelikle hangi seçim kanuna göre seçime gideceğiz bu net değil. Ancak durum netleştikten sonra Balıkesir’i elbette değerlendireceğiz. Genel Başkan’lar 6’lı masada bugüne kadar ilkeleri, prensipleri konuştu; aday konusuna bile daha yeni gelindi. Bu çok normal. Çünkü politikaları, kuruluş felsefeleri, dünya görüşleri birbirinden farklı hareketlerin bir araya gelip çay içmesi-sohbet etmesi bile çok önemli Türkiye’nin buna ihtiyacı var.

Şayet CHP ve İYİ Parti listeleriyle seçime gidilecek olursa elbette Balıkesir’i değerlendireceğiz. Balıkesir Büyükşehir çünkü. Buradan da bir arkadaşımızın Milletvekili olmasını önemsiyoruz. Buradan Milletvekili çıkardıktan sonra yerel yönetimler seçimlerinde de ciddi bir sırçayız yakalayacağımıza inanıyorum.”

Editör: Haber Merkezi