BALIKESİR Milletvekili olduğu dönemde ülkenin en çok konuşan isimleri arasında yer alan Turhan Çömezİyi Parti Balıkesir teşkilatıyla bir araya geldi. Baba ocağı Paşa Çiftlik köyündeki evde gerçekleşen ziyaretin ardından Çömez, İyi Partililerin Gönen programına eşlik etti.

İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, Gönen Paşa Çiftlik köyündeki baba evinde ziyaret ettiği Op. Dr. Turhan Çömez ile sıcak ve samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
 

BABASININ ELİNİ ÖPTÜ

URAL, Çömez'in geçtiğimiz günlerde ameliyat olan babası Hasan Çömez’e de geçmiş olsun dileğinde bulundu, elini öperek bayramını kutladı. 

ÇÖMEZ YENİDEN ADAY MI OLACAK?

ÇÖMEZ'in, bazı tv kanallarının canlı yayınlarına bağlanarak ülke siyaseti üzerine görüşlerini dillendirip adından söz ettirdiği dönemde gerçekleşen ziyaret, Balıkesir siyasetinde gündemin en çok konuşalan konuları arasında yer aldı. İYİ Parti teşkilatının ziyareti, Çömez'in önümüzdeki seçimlerde Balıkesir Milletvekili adayı gösterilebileceği yolundaki iddiaları da güçlendirdi.

ERGENEKONDAN BERAAT ETTİ

ERGENEON operasyonları sürecinde İngiltere'ye giden Turhan Çömez, hakkındaki davada suçsuz bulunarak beraat etmişti. Londra'da tıp merkezi açan Çömez, yaşamını  ve hekimlik mesleğini halen bu ülkede sürdürüyor. 

BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA EŞLİK ETTİ

İyi Parti Balıkesir teşkilatının Gönen'deki programına eşlik eden Çömez'e sarılan kimi vatandaşların göz yaşı döktüğü görüldü. 

İyi Parti il başkanı Özlem Ural ile Turhan Çömez, Gönen Paşa Çiftlik köyündeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyaretin fotoğraflarını Ural, sosyal medyadaki hesabından, "3. Günde planlanan Bayramlaşma Programımıza destek vermek üzere misafir olarak Op Dr Turhan ÇÖMEZ  katıldı ve birlikte esnafımıza İYİ Bayramlar diledik. Gördük ki İYİ insanlar her zaman hatırlanıyor. Saha çalışmamızda bizimle beraber olan Sayın Turhan Çömez ‘e ve ev sahibimiz Gönen İlçe Başkanlığımıza çok teşekkür ediyoruz. Halkımıza ve Esnafımıza sözümüz olsun, Bir Devir kapanacak çok ama çok #AzKaldı" notunu düşerek paylaştı.

Çömez'in Türkiye'ye kesin dönüş ve aktif siyaset yapmayı düşünmediğini yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

...


 

Editör: Haber Merkezi